Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif Kablooooooooo!

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
cinlerim tepemde! ne biçim iş bu ; hafta içi sakaryadayım bu dönem , geldim eve artık bi hafta sonları girebilcem nete ondada sorun sorun sorunnnnnnn

durmadan baglantı kopuyo geliyo gene gidiyor
avrupa pignleri batmış durumda feci yavaş..

maçtan geldim eve 3-4 dakikada bir net gelip gidiyor ne sorundur bu illallah dedim adam gibi bi yapın şu sistemi musluk gibi oldu durmadan aç kapa aç kapa
.... :hrr:[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

[Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Mart 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evt ne yazıkki ... fıstık gibi NTL den sonra kendimi eşşeğe binmiş gibi hissediyorum.Bukadar boktan bi firma olamaz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece 1 yerde verdiği hizmetle ii firma olunmazki...Ataköye hizmet verelim 4/4 lük olsun dierlerini boşver gitsin...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Darksun, 09 Mart 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
Sadece 1 yerde verdiği hizmetle ii firma olunmazki...Ataköye hizmet verelim 4/4 lük olsun dierlerini boşver gitsin...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

+1[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

Bende önce bahçeşehirde şimdide Bakırköyde Aktif abonesiyim (Maalesef :/ )

Ve eğer çok şanslıysam, telefonlarını 100 kere aradıktan sonra karşıma birileri çıkarsa, en az haftada bir adamlarla tartışmak zorunda kalıyorum...

Hayır sistemleri kötü bari telefonu açıp özür dilesinler açıklama yapsınlar oda yok...[hline] I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 09 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
Kabloneti bulmuşsunuz da...

Katılmak zorunda hissettim kendimi ya...

kablo gelsin de günde 2 saat, haftada 2 gün veri alışverişim olmasın... bu kadar söylüyorum..

Bu arada hoşgeldin reno...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 09 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
Kabloneti bulmuşsunuz da...

Bu nasıl mantık bende katılmamak zorunda hissettim kendimi!!!

Yani diyosunuz adamlar haklı, sesinizi kesin oturun öyle mi? Oldu...[hline] I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...
Sosyal ağlarda paylaş

Kablo olsun dandik olsun mantığı olmuyor işte :) bu öle böle deil...Sorun haftada 1 kere bile olsa gülüp geçicezde hergün bişi çıkıyor.Adamlar şuana kadar gördüğüm en dandik kablo şirketi olma sıfatına sahip.Kimseyede kaptırmazlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...