Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 cinlerim tepemde! ne biçim iş bu ; hafta içi sakaryadayım bu dönem , geldim eve artık bi hafta sonları girebilcem nete ondada sorun sorun sorunnnnnnn durmadan baglantı kopuyo geliyo gene gidiyor avrupa pignleri batmış durumda feci yavaş.. maçtan geldim eve 3-4 dakikada bir net gelip gidiyor ne sorundur bu illallah dedim adam gibi bi yapın şu sistemi musluk gibi oldu durmadan aç kapa aç kapa .... :hrr:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net [Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Mart 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 KabloNET rulz.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 aktifkablon varsa derdin var... ne yazıkki benim burayada onlar bakıyor ve içine ettiler herbişeyin...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Evt ne yazıkki ... fıstık gibi NTL den sonra kendimi eşşeğe binmiş gibi hissediyorum.Bukadar boktan bi firma olamaz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 abi gayet güzel bi firma En ufak bir sorun çıkmadı şu an 4. ayım falandır.. 2 kere net ya gitti ya gitmedi Süperler bence[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bayramdan sonra 1 hafta hiç gelmedi desem?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ilk aldığım aydan beri hiç gitmedi desem? o ay da iki kere gitti Belki de sizin oralarda sorun vardır ama ataköy mis gibi[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 sürekli gelip gidiyor bıktım be tel açıyorum cevap vermiyorlar :hrr:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Sadece 1 yerde verdiği hizmetle ii firma olunmazki...Ataköye hizmet verelim 4/4 lük olsun dierlerini boşver gitsin...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Darksun, 09 Mart 2003 17:23 tarihinde demiş ki: Sadece 1 yerde verdiği hizmetle ii firma olunmazki...Ataköye hizmet verelim 4/4 lük olsun dierlerini boşver gitsin...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' +1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bende önce bahçeşehirde şimdide Bakırköyde Aktif abonesiyim (Maalesef :/ ) Ve eğer çok şanslıysam, telefonlarını 100 kere aradıktan sonra karşıma birileri çıkarsa, en az haftada bir adamlarla tartışmak zorunda kalıyorum... Hayır sistemleri kötü bari telefonu açıp özür dilesinler açıklama yapsınlar oda yok...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 küfür istiyorlarsa rahmetli kemal sunalın filmlerinden kırpılmış çok güzel sözler var mesela açıp dinleticem artık bi müddet sonra bu hafta içi 4-5 gün gelmesin sorun değil ama adam gibi yapsınlar şu sistemi her hafta sorun+sorun+sorun..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Kabloneti bulmuşsunuz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Deep-Night, 09 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Kabloneti bulmuşsunuz da... Katılmak zorunda hissettim kendimi ya... kablo gelsin de günde 2 saat, haftada 2 gün veri alışverişim olmasın... bu kadar söylüyorum.. Bu arada hoşgeldin reno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Deep-Night, 09 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Kabloneti bulmuşsunuz da... Bu nasıl mantık bende katılmamak zorunda hissettim kendimi!!! Yani diyosunuz adamlar haklı, sesinizi kesin oturun öyle mi? Oldu...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Yok öyle demiyoruz... Diyoruz ki biz dertliyiz. Ona bile şükretcez.. Ha burda herhangibirinin çığırması da pek bi işe yaramayacaktır diye düşünüyorum... Olaylara daha sakin yaklaşmanı rica ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Kablo olsun dandik olsun mantığı olmuyor işte :) bu öle böle deil...Sorun haftada 1 kere bile olsa gülüp geçicezde hergün bişi çıkıyor.Adamlar şuana kadar gördüğüm en dandik kablo şirketi olma sıfatına sahip.Kimseyede kaptırmazlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yarin kablolu gelio benim aktif ten korkmaya başladim ya öyle kötülüyonuzki :)[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 serial adamlar bagladıgında nete gir burayı göster onlara selam söylüyoruz hepsine[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar