kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 herturlu grup olur grubunuzun adini kac elemanli oldugunu elemanlarin ne caldigini ne tur muzik yaptigini ve kac yildir oldugunu yazarsaniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 take a back seat gitar alp (ben) gitar vokal caner bas gitar cem davul gökcan emo punk tarzi müzik yapioruz 1 senedir çaliyoruz biyere koyablirsem kayitlarin linklerini veririm[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bizim ben lead gitar(kaan) bass(atilay) bateri(ahmet) solist(yigit) grup ismi belli deil sandwest olcak galba Metal yapariz [Bu mesaj kturumtay tarafından 25 November 2003 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ben bateri bass-vokal bi arkadaş bide ritim var solo yok henüz ayrıldı grubun adıda yok heh heavy metal takılıyoruz bi kaç aylık daha grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 3 tane war 1. 1 ay falan oldu bateri:sertaç gitar:batuhan gitar:ben bass:hazar iced earth iron maiden ve slayer çalıoruz. 2. bi baterist arkadaşla sadece 3 kişi takılıyoruz gitar:ben bateri:yolga bass:hazar 3. okul grubu ile kastav'a katılcaz daha elemanlar kesin olarak belli değil ama ben ya bass ya elektro çalıcam. çaldığım gruplarda ciddi olan yok.yani kendi bestelerimizin falan olduğu.isim falan da yok öle takılioruz.vokal de yok vokalist bulamioruz bi türlü.vokal yapa bilcekler özel msg dan bana ulaşsın.. [hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 25 November 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kimse flarmoni orkestrasiyla calmadigina gore herkes hemen hemen ayni seyleri yazicak ama yaziyim ozledim cunku ritm-solo gitar bas gitar bateri arasira vokalist denerdik ama kalici bi vokalistimiz hic olmadi 4-5 aydir calmiyoruz cunku ayri kitalardayiz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 şu günlerde okadar çok yazım yanlışı yapiorum ki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 "Monx" vardı bir ara 5 kişiydik. Genelde Cover bi kaç tanede beste vardı. Sonra bir ara "Out of Blue" vardı. Sonra çok kısa bir zaman "Doomur" oldu. oda yalan oldu:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Solo Gitar - Enwer Gokce Bass Gitar - Gokay (ben) Ritm Gitar - (3 kere dei$ti, $u an yok) Davul - Aykut Vokal - (2 kere dei$ti, butun hatunları attık:) ) Tarz "Punk" .. Cunku ya$am felsefemiz punk:) S.kten b.ktan bi hayat ya$ios.. plan 2 senedir war ama adamların toplanması 7 aylık falan.. not: iyi hatirlattinizbi grubum olduunu gidem bursaya da (ismitteim) bi studyo yapalım..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yav bi ayarlayabilirsek bizim çılkın bi grubumuz olcak sufi-yaylı tambur jinni-viyolonsel rexar-ud horacegoesskiinghazretleri-bas gitartık eliptik-perküsyon yani dadından yenmez bişi olcak sanki. hiç olmadı eelenceli olcak... fusion türk sanat müzii. :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Hoperlor: Lg 3+1 Cd-Rom: Lg 52x Mızıka: ben Genelde blues calarız.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yalın grubun adı erhan - gitar / vokal ben - davul eren - gitar orçun - bass besteler tamamen bizim. punk&rocknroll yapıyoruz. pazar günü konsere çıktık taksimde hatta. johnny be good şarkısının sözlerini değiştirip coverladık felan. bunun yanında ace of spades ( motorhead ) falan da çalıyoruz işte. güzel bişey.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ben ritm gitar-vokal gitar bass bateri keman çalan arıyoruz.. ha bide keyboard var.. melodic,doom metal fln çalıyoruz..kendi bestelerimiz üzerinde çalışıoruz şu an..grubun adı tam belli değil ama the striders olucak sanırım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Gilean, 12 December 2003 19:46 tarihinde demiş ki: ben ritm gitar-vokal gitar bass bateri keman çalan arıyoruz.. ha bide keyboard var.. melodic,doom metal fln çalıyoruz..kendi bestelerimiz üzerinde çalışıoruz şu an..grubun adı tam belli değil ama the striders olucak sanırım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine ahahahahah hrf abarttı nereye calıyosunuz lem siz koçlar adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ne diosun abi sen..gel haftaya cuma kadıköye gör bakalım..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oldu keman fln ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 "kemal çalan arıyoruz" demişim bak dikkat et[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ole dikkat et falan demicen goruyoruz ne ara grubunuz oldu da keman fln kattnz i$e gencler... agar olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 İmgelem (eskiden gölgeydi) Ben ritm gitar veya bas gitar (Şarkı sözleri ve besteleri) Deniz solo gitar Çınar Klavye, akustik (Şarkı sözleri ve besteleri) Emir davul[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 koç s3n taqıl ok3? bir lamerler eksikti bu forumda[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 omru kısa bununda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 genç ya yeni ogrenmi$, heveslenmi$... tmm hadi hadi caln bakalm melodic emotional doom metalinizi sdfbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 şimdi bişi derdim de nese susalım artık..paitick karar versin..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 skm$*m paticik i sana bi$i olmasn kanka dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: jacabo, 12 December 2003 20:21 tarihinde demiş ki: omru kısa bununda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar