Narsil Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Grudge, 15 December 2003 23:30 tarihinde demiş ki: narsilcim, antimagic field işimize gelir. etrafına prismatic wall çekip üzerine bi wall of iron bıraktın mı içinde hiçbişey kalmıyo :) ah ayrıca bişey farkettim: Certain spells, such as wall of force, prismatic sphere, and prismatic wall, remain unaffected by antimagic field (see the individual spell descriptions). bu durumda adamın etrafına (antimagic field target'i selftir) bi wall of force, kendi etrafımıza da bi prismatic sphere çekip akabinde elemanın üzerine dimension door ya da fly vaasıtasıyla düşmek daha eylenceli bi çözümmüş gibi görünüyo :) [Bu mesaj Grudge tarafından 15 December 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Sadece bahsi geçen durum için demiştim zaten. Yoksa level 20 karakteri tek anti magic field (shell demişim 2nd edtion alışkanlıkları işte) ile durdurabiliyorsak gerçekten güzel olurdu. Aslında 3rd ve 3.5 ile ilgili bir gerçek var. 2nd Edition'da olduğu gibi play test edilmediği için abuse'a açık özellik(Elven Archer, Bladesong Prof misal) yok. En güçlü 'kombinasyon' bile aslında oyun mekaniklerinin izin verdiği sınırlar çerçevesinde ve mutlaka 'legal karşıtı' olan bir şekilde oluyor. Yani bahsettiğin mage/inc karakteri oyun tasarımcıları tarafından aşırı güçlü bulunmadığı için yapılabiliyor bu yüzden seviyorum 3rd edition ortamlarını. Ah bir de oynayabilsem, oldu 1.5 yıl adam gibi bir fireball sallamayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 walla esasen 3. ve 3.5. ed. de son derece broken özellikler var. kaldı ki level 10dan falan sonra spell caster olmayan classlar, spellcaster olanlara kıyasla son derece underpowered kalıyorlar. epic level olayı ise apayrı bi facia. Özellikle yukarda belirtmedim ama epic speller (aslında bahsetmememin nedeni var. Torilde ölümlülerin epik büyü yapması yasak karsus ve netherilin düşüşü vakasından beri) falan son derece broken... 30 küsürüncü level bir büyücü gidip at-will wish itemi falan yapabiliyo...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Terbiyesizlik yapıyo yani. Ben bu kombinasyonların player için pek bi yararı olmuyo. Ama Npc yapılacaksa inanılmaz yararlı oluyo. Karakterler emeklerken Npc kardeşler tek parmağı üzerinde sekerek yürüyo. Ayıp ya, yapmayın böle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bulaşmayın siz de 30 küsürüncü level büyücüye :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Olay planelerde bıtıyo gene :) plane touched gencler her zaman kıllanır bunu unutmayalım ...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar