zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya şerefsiz adam yüzünden yine atıldık iyi mi? ama rkadaşlar bu sefer benim bilgisayarımı kullanmadıki... tabi siz sadece bi ip görüyosunuz ama sizin gördüğünüz ip dışında benim bilgisayarın ip si 10.101.4.183mesela... sizin gördüğünüz ise 193.140.147.131 gibi bi sey olmasi lazim..bizim oulun forumunun sahibine sordum bunları...ı,onun dediğine göre sizin de görebilmeniz gerekiyomuş aslında... ayrıca adam gidip başka bilgisayardan yapıyo istediğini:((( ben ne yapaiblirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben OhtarNall bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hakkaten bişi anlamadım[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Lütfen biraz anlayış..N e yapabilirsiniz nasıl engellersiniz bilmiyorum ama benim bi suçum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya ben OhtarNall'ım diyorum şu 1000 civarı mesajı aptal aptal "eheye yine beeen" diyen kişi benim arkadaşım olur(du)... o lamer lık yapıyo diye ben atılıyorum [Bu mesaj zugu tarafından 17 December 2003 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pisagor teorisinden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 aynen ööle...pisagor demenin anlamı yok daha önce de başka nickler kullanmış işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 LAN DÖV DEDİK SANA OKADAR! alala ya:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya ne dövmesi anasını şeedecem nerdeyse...töbe töbe...napıyım yapıyo işte...engel olamam ki...gidip bi internet cafeden de yapabilir...benim günahım ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bak şimdi uyurken eterle bayıltıcaksın sora bi koltuğa bağlıcaksın sora uyandırıp yapıcanmı lan bidaha paticikle uğraşıcanmı lan diceksin evet derse sandalyeyi duvara çevirip bırakıcaksın:) öle beklesin kapıyıda kapa ışıklarıda[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu ne be?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Derste uyuklarken kulağından civa damlatarak öldürebilirsin... Ama ben konuyu anlamadım...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 adresini bildiğimizi söyle okulun ismini vermiştin oraya gelip onu bulmak kolay:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sen adres versene biz paticik ilgileniriz onunla. Hazırlanın çocuklar.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu şööle anlatayım... Öncelikle benim asıl nickin OhtarNall Bu foruma bilindiği gibi değişik ismlerle saldırı düzenlendi.Hatta birinin yeni üye baloncuğunun yanında 5000 mesaj madalyası varmış. Bunu yapan zat benim bilgisayarımı kullanarak yaptı bunu.Oysa ben buraya girmek adam gibi muhabbet etmek istiyorum.Tabi bu adam ilk olarak benim bilgisyardan bu saldırıyı düzenlediği için adminler haklı olarak beni attılar.Ama durumu anlatınca saolsunlar geri aldılar... Şimdi bu başlığı açmamdaki sebep ise aynı kişinin gidip başka bi bilgisayardan buraya yine saldırması. Tabi çıkış sabit ip miymiy neymiş ondan dolayı bunun yine benim bilgisayardan düşünen admin ya da moderatorler beni(OhtarNall) yine attı. Bense atılmamam gerektiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Çözüm yok. Seni feda ederek forumları koruyoruz. Bence direkt IP Ban koyulmalı ama neyse...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İyide adam senin bilgisayarından nasıl yapıyor bunu ben orayı anlamadım.Neden kullandırıyorsun.Yada korumak için bios a şifre koysana.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya o sadece bi kere oldu...bi kere yapmış...sonra bi daha olmadı zaten...sonradan başka bilgisayardan yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Aynı bağlantı çıkışlı olduğu için aynı ip oluyor sanırım.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 şart mı ohtarnal olman? böle zuzu guzu bişi yap takıl kardeş. sıkma canını.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zugu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya hadi oldum bööle zugu mugu...şimdi hiç bi admin cevap yazdı mı buraya? yok...nie? çünkü yoklar...zaten direk atılırdım yine görseler...ben zugu, mutlu hipopotam falan yapıcam nicki onlar atıcak...ben kalıcı bi çözümden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 öyle terbiyesiz ve anlayışsız adminlerin olduu bi forumda naapcan zaten..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 terbiyesiz anlayışsız general master nefr demiş ki: "Arkadaşını seninle aynı bilgisayarı kullanmamaya ikna edene kadar güle güle. Ayrıca beni de arkadaşının varlığına ikna etmen ve "iyi niyeti suistimal kötü birşeydir" diye 250 kere tahtayayazman lazım tek ayak üzerinde."[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya okul ne idi senin ve adamın adı ne idi yada adamın cebini felan ver flood yapalım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar