slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 düzenli olarak her gun saat 4 ile 6 arasi başlamak üzere belirli yerlere siege yapilcaktır umarım katılım fazla olur her siegede 2 bulwark minumum koymayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hocam biraz daha açıklayabilir misin siege de neler yapılır kimler katılır sonucunda nolur vs vs.. assasinmage kasiyorum şuan lvl 24 yetiştirebilirsem bunu getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 r5 olmadan biraz zor olmaz mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ya beyler bisiy merak ettim su anda sb yi kac turk oynuyoru fear da guild vs farketmez baska server da olaiblir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 teoride 100+ pratikte söylemesi zor[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 100? biraz yüksek olmadımı?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 avaturkte satılan oyun sayısı o hatta dl edip oynıyan bir sürü insan var teorik olarak 100+ oluyor pratik söylemesi zor işte sürekli oynıyanlar var acc u açıp kayanlar var bırakanlar var yeni gelenler var[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Prime Time da oynayan kac oluo max ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Fear da 18:00 gibi toplam 150-200 arasi online oyuncu oluyor. Saat 21:00 den sonra bu sayı 400 civarina cikiyor. Zaten oyundan kopuslarin buyuk nedenide bu kadar az oyuncu olmasi. Batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 350-400 player sadece treachery serverından gelicek serverınızı alıcaz fln muhabbetleri yapiyorlar kendi forumlarinda ve fear politics forumlarinda kisaca yeni mapin uygulancagi scorn ve özellikle treacheryden adam gelicek 800+ player olcak en buyuk serverlardan birisi olcak EL zamanindaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 accountu dondurmadim ama 1.5 aydirda oynamadim. dolayisiyla server larin birlesmesi konusunda bir gelisme oldugunu bilmiyordum. Umarim serverlarin bilesmesinden sonra oyun eski gunlerine doner. Server birlesmesi ne zaman gerceklesecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yeni map gelicek scorn ve treachery birleşip ortak isim altında olcak ve eski scorn treachery serverlarindaki karakterler sadece üzerlerindeki jewel kalkan fasa fiso ile 4-5 serverdan birisne geçebilicek bunlardan biriside fear genelde feari tercih ediyorlar cw/ug v hing olduğu ve hingin o iki serverdan 1 ay önce başlattığı adam toplama çalışmasından dolayi tabi varekai var agresive stancede sonra FA var hing yardakcisi fln o gecilcek serverlar icinde en cok hareketliligi olan server fear kisaca fear eski günlerine döncek çok büyük ihtimal ama yeni map ne zaman gelcek tam açıklamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 O zaman oyun cok gusel olur.Ben aslinda swg oyunorum su an ama sb oynamayi cok istiorum ama free trial cok kasiyor yuklemesi baan cd yi yollayabilicek war mi avrupa yakası ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 asıl olay inter server travel la olacak ozaman hergün 3-5 server ganranti çökecek ama eminim tadı başka olur[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 r1, r2 ... r6 ne olursan ol siegelara katilip gormelisin. eblek eblek koşuştursan bile veya savaşın ortasinda rest etsen bile (yaptım bikaç kere :P) o ortami yakalamak izlemek çok super. You Have Died! msgini gordukten sonra " ok " e basmadan izlediğimi hatirliyorum 1 saat :). Sufer Sufer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hing birakti diolar serveri yenı servera gecmisler bisey istemisler galiba serverda yok falan demıs bunlarda uzulmus yenı serverda baslıcaz demısler bu ne geyıgı.....?[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 sen hinge girmeye calisiyormussun bende hing hakkinda birseyler dedim natula hing birakiyor feari yeni mapin aktif olcagi server gelince orada basliyacaklar tekrar birakma nedenleri dusman sayisinin cok olmasi zerg yemeleri arada sirada ve bu yuzden iki sehir kaybetmeleri siegelerde ozellikle bazi sehirlere karsi cok yuksek sb.exe orani fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Ya duyduguma gore serverlardaki nufus cok azalmis oyunu cok kisi birakmis ama gerek expansion gerek server merge sanirim oyunun gelecegi icin olumlu olur.Yabanci forumlarda kotu seyler diolar bazilari iyi konusuo ben oyunu oynadim ve ock hoslandim yani bulundugu durumu pek haketmiyor isallah yakın zamanda tekrar toparlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bi kere fear bu ay 2 kati nufusa sahip olcak treachery ve scorndaki buyuk guildler feara gececek mesela mourning war chaos serverlari 1k+ adam oynadigi icin surekli gayet hos yer fearda ebonlore gittikten sonra adam dususu basladi devam ediyor ama artacak exp pack ve serverlarin birlesmesi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hing e girmeye mi calisiorum? hı ? ho?[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Gelsem mi ehahah... Gimpy Channy.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 icqdan msg at alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar