Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetsiz ve localsiz sphere Plsss!

erdallol

Öne çıkan mesajlar

owner zaten onları yazılı değilmidir?

Benimki sphere 51.a süper walla öle biseler :d ama yok artık neden uo yu kokledim DERsler berbat geldi diye sadece nette takılıom vede Uo baydı artık yeni şeyler arıyom(orn=DAOC)
bu oyun icin Italyanca kursu alıyorum desem inanırmısın?

:D[hline]Under My Penis November General
UMPNG :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sum41, 13 Mart 2003 19:19 tarihinde demiş ki:

Benimki sphere 51.a süper walla öle biseler :d ama yok artık neden uo yu kokledim DERsler berbat geldi diye sadece nette takılıom vede Uo baydı artık yeni şeyler arıyom(orn=DAOC)
bu oyun icin Italyanca kursu alıyorum desem inanırmısın?

:D[hline]Under My Penis November General

İnanmam. ;)[hline]Shock The Bizkit

The Bizkits
Sosyal ağlarda paylaş

control panel/network e gir sonra ordan tcp/ip yi seçip properties i seç karşına gelen uyarıyı ok layıp geç sonra orda specify ip adress die bişi var onu seçiğ ip adresnini istediğin bişi yap 111.111.111.111 gibi mesela...subnet maska dokunma ok dedikten soora bilg. e restart atman istenecek..
Windows açıldıktan sonra ultima online klasöründeki login cfg ye girdiğin ip adresini yaz ve kaydet böylece server a nete bağlanmadan girebilirsin.Ama sonra nete girmek istediğinde 1obtain ip adress automatically i işaretlemen gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sum41, 13 Mart 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
[hline]Under My Penis November General

Eğer Sphere.ini dosyasını editlerken o anki IP adresini yazdıysa local olarak bağlanamaz.Bu arada bağlanırken bağlanacağı IP adresine 127.0.0.1 yada localhost yazarsa bağlanabilir...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...