erdallol Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 kendi serverim daha test asamasinda once dosemek sonra acmak istiyorum ama internete grmeden olmuyo siz bu ayari nasikl yapicagimi solermisiniz lutfen babam internete girmeme izin vermiyo ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 wallaha normal acıyosun oluyo bende :)[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suikast2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bende shard ekranı cıkıyor ama ondan sonra connectingde takılı kaılıyo?nedeen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ZUhahah ya simdi kızmayın ama benimki kablo :D Always acık[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Daha windows 98 de network (internet yada LAN) bağlantısı olmadan sphere'de servera girmeyi beceremedim. Beceren de yok galiba.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 cat soldatı bi indiremedim ehehehehe daoc u indiriom su an Abi ICQ YA GELSENE MUHABBET EDDEK[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Sphere.ini dosyasındaki IP: bölümüne 127.0.0.1 yaz. Dosyanın en altındaki [Servers] bölümüne şunları yaz; Sunucu adı 127.0.0.1 2593[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 owner zaten onları yazılı değilmidir? Benimki sphere 51.a süper walla öle biseler :d ama yok artık neden uo yu kokledim DERsler berbat geldi diye sadece nette takılıom vede Uo baydı artık yeni şeyler arıyom(orn=DAOC) bu oyun icin Italyanca kursu alıyorum desem inanırmısın? :D[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Sum41, 13 Mart 2003 19:19 tarihinde demiş ki: owner zaten onları yazılı değilmidir? Benimki sphere 51.a süper walla öle biseler :d ama yok artık neden uo yu kokledim DERsler berbat geldi diye sadece nette takılıom vede Uo baydı artık yeni şeyler arıyom(orn=DAOC) bu oyun icin Italyanca kursu alıyorum desem inanırmısın? :D[hline]Under My Penis November General UMPNG :) İnanmam. ;)[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 control panel/network e gir sonra ordan tcp/ip yi seçip properties i seç karşına gelen uyarıyı ok layıp geç sonra orda specify ip adress die bişi var onu seçiğ ip adresnini istediğin bişi yap 111.111.111.111 gibi mesela...subnet maska dokunma ok dedikten soora bilg. e restart atman istenecek.. Windows açıldıktan sonra ultima online klasöründeki login cfg ye girdiğin ip adresini yaz ve kaydet böylece server a nete bağlanmadan girebilirsin.Ama sonra nete girmek istediğinde 1obtain ip adress automatically i işaretlemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Sum41, 13 Mart 2003 19:19 tarihinde demiş ki: owner zaten onları yazılı değilmidir? [hline]Under My Penis November General UMPNG :) Eğer Sphere.ini dosyasını editlerken o anki IP adresini yazdıysa local olarak bağlanamaz.Bu arada bağlanırken bağlanacağı IP adresine 127.0.0.1 yada localhost yazarsa bağlanabilir...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar