crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 daha önce hiç karşılaşmadım çözemedim de explorer adres çubuğuna sitenin adresini tıklayıp enter e basıyorum sayfayı yüklüyor ancak sayfa açılmıyor. sonra ben adres kısmına tekrar tıklayıp enter yaptığımda sayfa açılıyor anlamadım neden yaww.her site de de olmuyor bu bazı siteler de oluyor. nası çözerim?[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Görünüm >Dil kodlaması >Otomatik seç işaretli olucak. Yine düzelmezse Internet Explorer upgrade gerekiyordu sanırım.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 win98 de php ile hazırlanmış sitelerde başıma geldi o. w2K da aynı sorun yaşanıyormu bilmiyorum ama XP'de böyle bir sorun yok. Sorunun kaynağını ise çözebilmiş değilim ama upgrade olabilir tabi.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Saeros teşekkür ederim dediğini yaptım düzeldi :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar