Escobar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Patchi çekebilen varmı?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benim sona dogru dondu kaldi kapadim bastan baslattim bekliyom[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yeni patch mi geldi ? yoksa dünkü büyük patchimi diyosun?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bugün de patch var sanırım, dünkü patchin patchi :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sabah oynuyodum kapanma saati geldi acildi giremiyoz patch gelmiyo eehe[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 haha, ben poi leri bitirmek uzreyim, ho ho ho :))[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kaç MB allah askına bu ya![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Popeye, 17 December 2003 17:08 tarihinde demiş ki: internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Yanına benide al hepbir girelim[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bana da 17 saat dowload üresi diyo bekliyorum,,sonra bi bakıyom dowload cancelled oluyor[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende 546 saat diyo hmm.Telekom ve kablonet ************************************[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ayni satleri bana da verdi ama bitti 30 dk sonra[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bitti sonuda 4 kez canceled edip bastan baslattim sonuncuda 30 dkda bitiverdi :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benim patch ler 3dk suruyo dunku buyk patch 13dk surdu... bugunku dedigim gibi 3dk ankara 64k kablo rulz[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kablonetten yaklasik 3 adamla gorustum bugun soylemedigim laf kalmadi .... 4-5 gun once baslayan bu sorun telekom kaynakliymis (kablonetten soylediklerine gore). bu amcalar telekoma bildirmis sorunu telekomdan bugun cevap gelmis bugunden itibaren acil iyilestirme calismalari baslamisMIS. 2-3 gun icerisinde duzelmesi olasi diye cevap aldim. Sizde arayin kabloneti agziniza geleni soyleyin yoksa adamlarin (afedersiniz) bi bok yapacagi yok. Kablonet Tel (ist) : 310 28 28[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bunun için accık bal gerekiyor herhalde çünkü benim o ufak patclher dışında hiçbir patch 30dk altında yuklenmedi ve araç patchi en az 6 saat diyor ve hiçbir zaman tamamlanmıyor gerçi ben swg yi tekrar yüklemiştim ama bu sorun diğer insanlarda da olduğuna göre bi alakası yok. 2 gündür en az 10 kere cancel ettim su patch bi bitse de su araçlara bi kavuşsak[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben Isten DL ettim, sanirim 1,5 dakika falan surdu.. ha pardon 2 mbit'lik baglanti var :-) Tarkan [Bu mesaj Gulay tarafından 17 December 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 oha...varmı oyle bağlantı türkiyede... bırak 1.2 dakikayı 2 saatte olusn ama tam olsun ama benimki hiç olmuyo şu an 8.6 saatlik patch indiryom[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 evet bizim sirkette 2 mbitlik lease line hatti var, boyle durunlarda baya ise yariyor. Even dun 56k telefon hatti ile denedim 7 saat vermisti. Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benimki 90 küsür k ama benimki 17 saat ve9 saat veriyo[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benimki 13 saate fırladı sabah 8 de bityomus gene cancel edicem...hay şu internetin....[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 siz orda yazan saate kafanizi takmayin, patch oyle 30, 40 mb bisey degilki, yanlisim yoksa 5 mb falan di. siz yuklemeye devam edin, saat bence dogru degil Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bencede değil çünkü oyunu ilk aldığıma ilk patch bittikten sonra 1450 gibi saatlik bir patch başlattı sonra kapattı ama bu saati önrmsememin nedeni hem çok yavaş hem gittikçe uzuyor ve de hiç bitmiyor ve de şu an hala 13 saat [Bu mesaj game947 tarafından 17 December 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar