Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deli olucam

Escobar

Öne çıkan mesajlar

internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine

hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar

neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom
komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 17 December 2003 17:08 tarihinde demiş ki:
internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine

hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar

neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom
komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Yanına benide al hepbir girelim[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Kablonetten yaklasik 3 adamla gorustum bugun soylemedigim laf kalmadi .... 4-5 gun once baslayan bu sorun telekom kaynakliymis (kablonetten soylediklerine gore). bu amcalar telekoma bildirmis sorunu telekomdan bugun cevap gelmis bugunden itibaren acil iyilestirme calismalari baslamisMIS. 2-3 gun icerisinde duzelmesi olasi diye cevap aldim. Sizde arayin kabloneti agziniza geleni soyleyin yoksa adamlarin (afedersiniz) bi bok yapacagi yok.

Kablonet Tel (ist) : 310 28 28[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için accık bal gerekiyor herhalde çünkü benim o ufak patclher dışında hiçbir patch 30dk altında yuklenmedi ve araç patchi en az 6 saat diyor ve hiçbir zaman tamamlanmıyor gerçi ben swg yi tekrar yüklemiştim ama bu sorun diğer insanlarda da olduğuna göre bi alakası yok. 2 gündür en az 10 kere cancel ettim su patch bi bitse de su araçlara bi kavuşsak[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Sosyal ağlarda paylaş

bencede değil çünkü oyunu ilk aldığıma ilk patch bittikten sonra 1450 gibi saatlik bir patch başlattı sonra kapattı ama bu saati önrmsememin nedeni hem çok yavaş hem gittikçe uzuyor ve de hiç bitmiyor ve de şu an hala 13 saat

[Bu mesaj game947 tarafından 17 December 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...