Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deli olucam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün de patch var sanırım, dünkü patchin patchi :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
sabah oynuyodum kapanma saati geldi acildi giremiyoz patch gelmiyo eehe[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine

hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar

neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom
komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Mesaj tarihi:
haha, ben poi leri bitirmek uzreyim, ho ho ho :))[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 17 December 2003 17:08 tarihinde demiş ki:
internet bölümünde yazmışlardı sanırım yurt dışı çıkışları patlamış yine

hatta adsl baglantılarının artması yüzünden falanda diyolar

neyse sonuçta laf edilicek kurum telekom
komple ben giriyim telekoma[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Yanına benide al hepbir girelim[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Mesaj tarihi:
ayni satleri bana da verdi ama bitti 30 dk sonra[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
Bitti sonuda 4 kez canceled edip bastan baslattim sonuncuda 30 dkda bitiverdi :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
benim patch ler 3dk suruyo
dunku buyk patch 13dk surdu...
bugunku dedigim gibi 3dk
ankara 64k kablo rulz[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
Kablonetten yaklasik 3 adamla gorustum bugun soylemedigim laf kalmadi .... 4-5 gun once baslayan bu sorun telekom kaynakliymis (kablonetten soylediklerine gore). bu amcalar telekoma bildirmis sorunu telekomdan bugun cevap gelmis bugunden itibaren acil iyilestirme calismalari baslamisMIS. 2-3 gun icerisinde duzelmesi olasi diye cevap aldim. Sizde arayin kabloneti agziniza geleni soyleyin yoksa adamlarin (afedersiniz) bi bok yapacagi yok.

Kablonet Tel (ist) : 310 28 28[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer
Mesaj tarihi:
Bunun için accık bal gerekiyor herhalde çünkü benim o ufak patclher dışında hiçbir patch 30dk altında yuklenmedi ve araç patchi en az 6 saat diyor ve hiçbir zaman tamamlanmıyor gerçi ben swg yi tekrar yüklemiştim ama bu sorun diğer insanlarda da olduğuna göre bi alakası yok. 2 gündür en az 10 kere cancel ettim su patch bi bitse de su araçlara bi kavuşsak[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Mesaj tarihi:
Ben Isten DL ettim, sanirim 1,5 dakika falan surdu..

ha pardon 2 mbit'lik baglanti var :-)

Tarkan

[Bu mesaj Gulay tarafından 17 December 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha...varmı oyle bağlantı türkiyede...
bırak 1.2 dakikayı 2 saatte olusn ama tam olsun ama benimki hiç olmuyo şu an 8.6 saatlik patch indiryom[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Mesaj tarihi:
siz orda yazan saate kafanizi takmayin, patch oyle 30, 40 mb bisey degilki, yanlisim yoksa 5 mb falan di. siz yuklemeye devam edin, saat bence dogru degil

Tarkan
Mesaj tarihi:
bencede değil çünkü oyunu ilk aldığıma ilk patch bittikten sonra 1450 gibi saatlik bir patch başlattı sonra kapattı ama bu saati önrmsememin nedeni hem çok yavaş hem gittikçe uzuyor ve de hiç bitmiyor ve de şu an hala 13 saat

[Bu mesaj game947 tarafından 17 December 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...