DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hmmm arbysssssssss,öehv açımmmmmmmmmmmm. bu arada mcdonalds 1-2 yıl çnce onlarca bayisini kapatmamışmıyxdı iş yapamıolar diye,benim fastfood'dan anladığım goralıdır,çift kaşarlıdır,çaya bandırılan simittir.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bi de dillikaşarlı var bambide... nnnnn.... tutamıyom kendimi yemek yemeye gidiyom.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu arada Türkiye cebinde beş kuruşu olmadan Marlboro içen gençleri ile meşhurdur.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: horacegoesskiing, 17 December 2003 17:54 tarihinde demiş ki: arbys rules bi kere beefn cheddar with ranch sauce and onion bread... yumyum..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim SUSAR MISIN! =)[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar