Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 5 yıldır sadece klavyesi ve mouse'u değişen bilgisayarımdan kurtulmak istiyorum artık.Bilgisayar parçalarından da pek anlamam, markalarını filanda pek bilmem. Genelde internette takılsamda, oyunda oynarım, özellikle son dönem oyunlar iyi bir pc gerektiriyor sanırım.Ses yalıtımlı işlemciler varmış sanırım, sessiz sessiz, kafamıda dinlerim. Şu koşullara dayanarak bana (pek pahalı olmadan) güzel bir pc önerebilir misiniz? Fiyatıyla birlikte tabii.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu konuda oldukça fazla topic açıldı. Onlara bir bak. Bunun yanısıra parçaların önem sırasını iyi belirle ve ona göre hareket et. Mesela ben arkadaşım için bilgisayar toplarken anakartr üzerine oldukça düşüyorum ve genelde asus'u tercih ediyorum. Gerisi sana kalmış işte. www.gold.com.tr gibi adreslerden fiyatları incele, ortalama birşey çıkar sonra git birden fazla yerden fiyat al ne yapacaksan yap işte ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 size amd yeni nesil işlemcileri öneririm 2500 ve üzeri. Altına da bir Asus nforce kart alırsan UÇAR. Zaten dolby ses kartı var on board - para versen alamazsın. bu sisteme de 512 ve üstü bir ram ve artık çok hesaplı olan geforce4 128 mb ekran kartı ile süper bilgisayarı uygun fiyata toplarsın. İzmirde monitr hariç 109 usd'a hazır PC satışı gördüm inanamadım. ÖÖle çok da az bir makine değil hem de duron 1100 işlemci var 256 ram 20GB hd falan - bu fiyata bayaa baya bilgisayar bu makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İzmir'de 109$ ? İlanı filan mı vardı, nerden duydun?[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 iyi bi bilgisayar için 1000$ ı gözden çıkarman lazım.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: sostizm, 17 December 2003 01:35 tarihinde demiş ki: İzmirde monitr hariç 109 usd'a hazır PC satışı gördüm inanamadım. ÖÖle çok da az bir makine değil hem de duron 1100 işlemci var 256 ram 20GB hd falan - bu fiyata bayaa baya bilgisayar bu makine. oha demek istiyorum. Hemen adres veriosun. :) Biz bi ekran kartı için o paradan fazala verirken..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Amd'mi intel'mi ver kararını sonra bide sana iyi bi anakart tavsiyesi yapılırsa gerisi çok önemli değil ve 600$'rı geçmez hemde tüm oyunları oynarsın. Amd olursa nerden baksan bi 150$ daha ucuz oluyor.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Amd daha ucuzmuş diyorlar, hem kaliteside hemen hemen aynıymış.. Amd o zaman tabii.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar