Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ShadowLands alcam yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi trip cafeden alcam bu meretide bu exp pakette oyunun kendisi vs. var dimi?bide kaç milyon oluo oralarda avaturkteki fiyata dimi?[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
Avaturkteki pakette Anarchy Online, ilk booster pack olan Notum Wars ve Expansion Shadowlans bir arada. fiyata siteden bakarsan daha mantıklı olur (avaturkten) ayrıca bir ay sonra başlamak üzere (aldığın pakette ilk bir aylık ücreti ödemiş oluyorsun yeni başlıyorsan) aylık 12 Euro üreti var[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Mesaj tarihi:
yaw adamlar 35mil dediler ama sitede 19.900e satılıyor. (bide shadowlandsde oyunun normali var dğeilmi yani sadece shadowlands alıp oyuna direk dalabilirmiyim:D[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
evet ben 19 milyona shadowlands aldım zaten içinden notum wars + shadowlands keyi çıkıyor kolayca girip oynuyorsun 10 dakkada (patchleri saymazsak:))
ankaradaysan patchleri cdye çekip verebilirim sana bu arada oyunu alıp girince rk1 de başla bi tell at beraber takılalım bende çok yüksek lvl deilim canım sıkılıyo tek başıma :)
  • Yeni Oluştur...