obi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkadaslar sizlere bir soru soracağım bu client ile ilgili edit falan anladımda bu diyelim bir yerin clientini çektim mesala iyi bir server olsun şu an yeni açılan nova olsun clientini açtığımda yani alışık olduğumuz sahneler yok mesala karekter adının yerini degistireceğimiz yerler accname falan yok hep abuk sabuk yazılar var hep degisik degisik yazılar yani bu client nasıl yapılmış bir clientir.Bizde boyle yapabilirmiyiz yaparsak nasıl yapabiliriz? Veya bu clientleri nasıl çözebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 nasıl yani birazdaha açık olursan yardımcı olmaya çalışırım . acc girişinin yeri falanmı değişmiş[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 o zaten bilindiq 2.0 veya 2.03 ten farklı bi client bildigim kadarıyla 4.0 yada ustunu hex editor ile editlersen o sekle gelir.. [Bu mesaj malmsteen tarafından 16 December 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 arkdaşım saolasın ewet sanırım biliğimzi sphere clientlerinde ya değil yada kendileri ozel bir client yazmış olabilirler...Peki benim soracağım bir clienti boyle nasıl şifreleriz yane hex editoru actığımızda degistirilmemesi lazım nasıl olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 arkadaşlar hala bir yanıt yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: obi, 16 December 2003 16:57 tarihinde demiş ki: arkdaşım saolasın ewet sanırım biliğimzi sphere clientlerinde ya değil yada kendileri ozel bir client yazmış olabilirler...Peki benim soracağım bir clienti boyle nasıl şifreleriz yane hex editoru actığımızda degistirilmemesi lazım nasıl olacak bu? pack'lersin.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 nasıl olacak bende onu soruyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar