Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch indirirken iptal oluyor tekrar basliyor ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

2 seferdir ayni sey bi yerden sonra dl edemiyor 3/5 i filan canceled diyor geri donuyor tekrar basliyor nasi is ?[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Sosyal ağlarda paylaş

kafayi yiycem bu baglantilik bisi degil. belli bi yerinde oluyor. bu patchlarin direk indirilebilecegi url yok mu ?[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Ultratv kullanıyorsan...Şu an yurtdışından Download hIzI 3,50 Kbyte I geçmemekte(Benim bağLantIm 128Kbit..)..Bu patchin baya bi Megabyte oLacaInI düşünürsen büyük ihtimal sende benim gibi çekmiorsun çünkü Launchpad bi süre soonra kafayI yior..uLtraTv nin baaLAntIsInda inanILmayacak biçimde Packet loss var..Eh Acknowledge aLamIyInca karşıdaki server tahminimce baLantInIn koptuuğunu varsayIp göndermeyi durduruyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

kablonetim ben. tek istedigim bir url. daha once bir ara olmustu.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Sosyal ağlarda paylaş

Patchi hala indirebilmis degilim saat 20.45'den beri patch yapiyor alet vede hala 10% si bitmis durumda duruyor kendini kapatiyor yeniden aciyorum yine bastan basliyor ... url varsa webten cekilebilecek iyi olur[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...