Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben zaten buyuk beklentilerle gidilmis lafina diyorum. kotu bir film, hala ayni seyi soyluyorum :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
TheSilver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bance orta bir filmdi hiç amerikan bayrağı açıp kahraman cesur amerikan halkı diye bağırmadılar ona şaşırdım :) her zaman böyle abuk subuk bir iki sahne sokarlardı araya.[hline]
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 açın şov tv'yi seyredin hergün buna benzer bi film gösteriyolar nasıolsa. 'i will give 100 million dollars to whoever saves me' hadi len zübük[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ben gittim beğendim. Sabo bu arada sana Tom Clancy nin Rainbow Six kitabını öneriyorum böyle olaylara karşı ilgiliysen acaip ayrıntılar detaylar var seversin.
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben de tom clancy'nin rainbox six oyununu öneriyorum[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Öne çıkan mesajlar