Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben zaten buyuk beklentilerle gidilmis lafina diyorum. kotu bir film, hala ayni seyi soyluyorum :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bance orta bir filmdi hiç amerikan bayrağı açıp kahraman cesur amerikan halkı diye bağırmadılar ona şaşırdım :) her zaman böyle abuk subuk bir iki sahne sokarlardı araya.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 açın şov tv'yi seyredin hergün buna benzer bi film gösteriyolar nasıolsa. 'i will give 100 million dollars to whoever saves me' hadi len zübük[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ben gittim beğendim. Sabo bu arada sana Tom Clancy nin Rainbow Six kitabını öneriyorum böyle olaylara karşı ilgiliysen acaip ayrıntılar detaylar var seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben de tom clancy'nin rainbox six oyununu öneriyorum[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar