Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Evet arkadaşlar yeni sims paketi çıkıyor... Superstar diye yaz sonundan önce çıkması beklenmiyor ancak süper olacagı kesin... Artık studio town olacak burada menejer buluyorsunuz falan daha sonra burada film,müzik falan çekiliyorsunuz yani şöhret peşinde oluyorsunuz... Şöhreti tutmak zor tabiki... Ayrıca simsdeki artisler için özel masajör ve aşçılar geliyormuş tabi büyük jakuzi masajör falan... Süper tek anlamıyla ss bulursam buraya hemen uplıyacagım... Ha bu arada şöhreti tutmak zor elinde gidiyor peşinizden paparaziler falan geliyor süper yani... Bunun yanı sıra özel eski eşyalar vs. vs. gibi pahalı eşyalar var... Görelim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ben simsi hic sevmedim zaten yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 pffff sims sux artık başka bişey demiyorum. oynamak isteyenler gidip yeni bi 40gblık HDD alsın.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 abi ya niye piyasada en iyi simulasyonlardan yani herkez kötü diyor ama bence ii...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 iiydi ilk başta orjinal di güzeldide abarttılar tadında bıraksalarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Abi Bence Hepsini Yüklemeyin Yer de fazla tutmaz Sunları Şittetle Tavsiye Ediyom Sims normal House party Hot Date Vocation Superstar Bunlar en babası Yani süperstar ı bılmıom bise demeyin bide Ben sims online oynadım bise anlamadım zuhahaha koptum ama warya :) adamlar biseler dio he he diom geciom :o[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 aha ben SS buldum zuhaha BU deli ya Jakuzi Fln Deli Bir Stüdyo Ortamı Kayıttt :-) aman ya Kek gibi neden SS koyuyom Bakın burdan büyütülmüş sekilde ehehe süper yanlız alabilirim :o[hline]Under My Penis November GeneralUMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bende koyacaktım bunları neyse... vallahi bende daha ii bir resim var ama yabancı dergide hatta süper bir resim :) sabırsızlıkla bekliyorum... *!Sabırsızlıkla bekler*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar