n0x Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Zoom x4 kullanıyorum. Zaten Burdaki çogu kişide x4 aldı . Super bi Modem Daha bir sorunla karşılaşmadım tıkır tıkır çalışıyo. TAVSİYE EDERİM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bende herhalde zoom x4 alcam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Oluşumun bana para ödemesi lazım :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oluşum nerede tam olarak nası gidicez adrese baktıydımda bişi anlamadım :) bu arada gidince adını veririm virüsüm biberim :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Feriköyde ben taksimden gittim orda sor iett hareket amirliğine yardım ederler kolay buldum yeri ben.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bu arada abso nun yukarıda yazdığı modem konusu hakkında ayrıntılı bilgileri ve tüm gerçekleri yanlızca 1k$ a satıyorum :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 LoL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Az kaldı az.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Apache AE-DSL Modem aldım usb ve ethernet çıkışlı + Router özelliği var ve baktığım modemler arasında en uygun fiyatlı 86$+KDV penformansı ve kurulumuda gayet iyi, bilgilerinize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Senmiydin bilmiyorum ama birisi Kavel'in threade yazmış Zoom x4 le aynı özellikler diye? içinde firewall router splitter gateway bunların hepsi varmı? gerçekten aynı özellikler varmı çünkü Zoom da sadeece Router yok!..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Absolut, 11 December 2003 15:30 tarihinde demiş ki: Çok kısa bir süreye kadar yeni bir marka TR pazarına girecek :) Bende bekleyip onu alın fiyat/performans istiyorsanız. Daha isim yazmıyım ama az kaldı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting ee 5 gün oldu hala yokmu gelişme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar