melodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Merhaba benım poisonin skili kasmam lazım run uoda rasor kullanıyorum ama hata verıyor useskillpoisonin waitfor target target by green potion waitfor target absolute target pouse for 8,00sec razorun macrosu bu ama 1 tane yı yaptıktan sonra genelde verdıgı hata su that is not accessible bunun onune gecemıyorum 1 satte 100 potion surmesı gerekısken bu sekılde 25 30 arası suruyor bunu nasıl duzeltebılırım veya baska bır program onerebnılırmısınız [Bu mesaj melodi tarafından 16 December 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hatayı potion u target a aldıktan sonra veriyor yanı target by green potion dan sonrakı wait for target de takılıp kalıyor acaba neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 peki arkada$im bunun sphere scripting ile alakasi nedir?[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dmx, 16 December 2003 18:31 tarihinde demiş ki: peki arkada$im bunun sphere scripting ile alakasi nedir?[hline]- never too old to learn! aynı soruyu bende kendime sormuşrum :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 December 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya yok sabahtan beri ordan oraya tsıyolar yazıyı bende anlamadım alaksı nedır bı macro prog lazım run uoda calısak razor autoplot easy uo harı yanı macro yaparken baska bıseye bakabılem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar