MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 .../healdamage self makrosu bende cok yavas calisiyor..combat aninda 7-8 sn sonra heal ediyor..normalde de en az 2 3 sn delay var..pingim 200-250 arasi lossum 0...nasil duzeltebilecegim konusunda bi fikri olan var mi?..sizde bu makro hangi gecikmelerde calisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 agır actionlar dışında normal hızında çalışıyo pingimin durumuna göre[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 action queue'yu clear etmeyi dene önce eğer doluysa.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ..action queue ile alakasi yok... bosken de ayni sey gecerli...en erken 5 sn de heal ediyor...deli etti beni..bu yuzden cok slain oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kendini heal ve stim olaylarinda combatta delay var. 3 saniyeden asagi stimlemez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bendede 5 6 snye oluyor fakat toolabrdaki pet stim in delayi 2sn ye felam ilginc[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 /ui action ClearCombatQueue; /healdamage self; bu macroyu denersen belki daha hizli olabilir.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar