Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sanırım etkıleyıcı bır korku fılmı olıcak sımdı gordum turklerde boyle fılm cekıyormu ya dedırttı bana 9 ocakta sınamalarda ımıs meraklandım sımdı sızde gordunuzmu goruntulerı?[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Kampüsistan'daki jinekolog lakablı öğrenciyi oynayan oyuncu oynuyor filmde, başka hiçbir şey bilmiyorum. :P[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bende deniz akkaya nin bir felsefe ogretmenini canlandirdigini biliyorum. hadi herkes bildiklerini yazsin cok bilgili olalim :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Teaser'ını izledim fena diil ama biraz basit gibi geldi senaryosu. Bakalım izleyip görücez.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hayaletli türk filmi baya komik geliyo bana =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 evt kulaga turklerın bır korku fılmı cevırmesı cok komık gelıyor ama nasıl yapıldı acana goruntuler gercekten cok hosuma gıttı bende denız akkaya ne arıyor burda dıyordu demek ogratmenmıs dızıde oyle ogretmenede can kurban haa[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 teaserda gördüğüm kadarıyla güzele benziyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar