EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ADSL talebi için bulunduğumuz semtin telekom müdürlüğünemi gitmeliyiz?Yoksa il geneline bakan bi yermi var? Ankara-Yenimahalle telekom müdürlüğünü bilen yada tüm müdürlüklerin adresleri olan bi sayfa bilen varsa yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Bulundugun bölgeninkine gidip başvurman gerekiyr sonrası bölgeye göre değişiyor. En temizi en yakın Telekoma gidip sor. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hmm doğru ya iyi fikir Alışmışız tembelliğe hiç aklıma gelmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 üşenmedim müdürlüğe kadar gittim telefonun üzerime kayıtlı olması lazımmış falan filan....................... [Bu mesaj EagleEye tarafından 15 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Evet telefon kimin üzerineyse o başvurmalı telefon benim babamın üzerineydi babam vefat ettiği için annemin üzerine geçirdik ve sözleşmeyi annem yaptı gelmemiş faturaları dahi ödedik telefonun hiç borcunun kalmaması gerekiyo =) şu adsl bana 500 milona fln maloldu yaf[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar