mexinth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Demin digitürkte bir film izledim, izleyebildiğim kadarı ile. Arada bir kanal değiştirdim o derece gerilim yani. Çin yapımı, Hong Kong muhtemelen. Konusu ise şöyle, kör olan Mun isimli kıza organ nakli ile ölmüş birisinin korneaları nakledilir. Mun isimli kızımız daha hastande gözlerini açtığında gariplikler başlar. Hele hastanede son derece bulanık vizyonda bir "bayan "diye seslenişi vardır koridorun sonundaki kişiye, ı sahneden sonra direk kanal değiştirdim. :) Gece gece tek başına izlenmiyor valla ama 7 bela merak devam ettim 2 sahnede daha izleyemedim. İzleseydim tırlatırdım o derece iyi yapmışlar yani.. İzleyin muhakkak, ama ne yapın edin gece tek başınıza izlemeyin. Film zaten 3,4x gücünde gece 4x*2 gündüz 4x*2 * 2 üzeri x :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hiç mi yok bunu izleyen yahu[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ben baya iyi bi japon gerilimi olarak duydum az çok konuyu biliyorum ama o kadr ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 digitürk ün moviemax kanalları veriyor, divx ini aratın. Zaten şu japon ve çin tarzı gerilimler tam 12den vuruyor. İzleyin , gerçekten hoş bir konu aslında. Ama dediğim gibi bazı sahnelere dayanmak zor.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bi kaç gece evvel gece 2'de kulaklıkla izlemeye çalıştım evde. ı ıh olmadı hehe gündüz vakti de izlenmez ki böle filmler[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende divx i var ya.. yani bizi geren bi film... düsünün artk heh.. burada phone u arıyorum oda manyakmış yine japon eseri tbiki.. hatta cover ında japon bi kızın suratı var sadece[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bende digiturkde izledim kuzenle (kendim olsam altıma ederdim :D) Süperdi! Hele o baştaki bayanlı sahnede ödüm pokuma karıştı[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sen ne diyorsun, süper sahneydi o ya. Feci film diye boşuna demiyoruz :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 elinde divx i falan olan bana bi buluşmada getirebilir mi?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar