gellidus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bende mesaj attım popstar a Bayhan a sövdüm ama umarım bayhan a oy sayılmamıştır Bu arada itiraf ediyorum popstar yarışmasını deniz seki için izliyordum artık oda gitti izlemem :D
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: homoid, 15 December 2003 22:12 tarihinde demiş ki: bende mesaj attım popstar a Yaşamaktan sıkıldın galiba? Biz burda mesaj atanları öldürme örgütü kuruyoruz.Sen ne diyorsun. Neyse önceliği Llamaya bırakıyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 *homoid'i dusunerek katanasını bıler*[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Cenaze masrafları benden. Bide kıyak yer ayarlarım, tepede, denize nazır. :P[hline]Every man dies, not every man really lives.
arc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ona katana i$lemez! daha kutleli bi$i bulun hueaha[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Popstar'ın reytingi iyi bayağı.Her programda bir olay çıkıyor reytingler kopuyor kamuoyu oluşturdular resmen.Bu arada o Armağan ne öyle topoş gibi konuşmalar,hareketler.Deniz Seki de gitti artık izlenmez :-)[hline]fedaykin, 14 December 2003 22:39 tarihinde demiş ki: !Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Popstarı 1-2 kez izledim. Ve aklımda okuduğum bir kitap geldi. Eğer okursanız ya da okuduysanız kitabın senaryosunun POPSTAR'da geçen olayların neredeyse aynısı olduğunu göreceksiniz. Daha doğrusu görmeyeceksiniz , kitabı bitirince anlayacaksınız. Kitabın ismi : Biri bizi gözetliyor evinde cinayet Bazı yerleri çok komik bir kitap. Ayrıca polisiye ama , dedektifin yaptıklarını fln sadece kitabın sonunda anlıyorsunuz hatırladığım kadarı ile... Neyse size bu kitabı tavsiye ediyorum. Saygılar hörmetler... Not: İleride popstar yarışmacılarından biri ölürse hiç şaşmayın :P ( Kitabı okuyunca espri hoş gelecek... )[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Benimde dikkatimi çekmedi değil gelin adaylarının hepsi güzel halbuki geçen yarışmada gelin adaylarının hepsi iğrençti..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Öne çıkan mesajlar