BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 évet ayda bir sakatlık çıkmasa zaten, şimdi zengindik ya.. bıktım artık şu hastanelerden ehah... dün yine şebnemin k0nser çıkışında telef0nlar gitti işin komigi telefon benim diildi.. neyse 0 arada milleti çekiyoduk.. baktım bizim bi arkadaşa(bjk belediye baskanın oglu)3-4 cocuk dadanmış ya allah dedim.. tbi içki de hat safhada, önce bunları paketledim binin arabaya gidin dedim sonra bizim cocuk rahat durmadı herifleri arabadan çıkardı (ne derdi varsa) bu girince bende grdim biriyle böyle resmen birbirimize kafa attık puhah aha dedim burun düzeldi (1bucuk ay öncede amerikan futbolunda kırmıstım) neyse paldır küldür aradan bide kaşa yemişim, tam o sırada bizim cocuklar geldi vs derken kızlarda damladı, zaten o otelin tuvaletindeki sahne anlatılamaz, tam yüzü yıkıyoruz, kız zıpladı erkekler tuvaletine kanları gördü böyle bir dumur daha görmedim $oka girdi tbi bende diyorum ya bu bişeymi sonra aynaya bi baktm mübarek vietnam gazisi ama Allahtan o sarapları icmistik yoksa kan kaybından gitceqmisim.. heh tabi bu olay 4 bucukta falan gerceklesiyor ordan arkadasın ablası saolsun cok ugrastı acık eczane vs.. bulamadık bi türlü dedim eve bırakın gittik levent tabi arabada ne tel derdi ne para derdi ne yarılan kaş derdi ne kaç dikiş gerekiceği.. önemsizdi.. ateş basmış :) neyse Akşam da bi akıllılık edip seni hastaneye götürelim çağrılarına kulak asmadım bugün eczane ye bi gittim kadın dedi 8 saati geçmiş, dikiş atamayız böle kalıcak allah dedim çöktü dünyam hehe 0rdan hastaneye zıpladık, doktora tıbbi tabuları yıktırdım valla adam ölü dokuyu temizledi canlı dokuyu dikti tabi 6 dikiş, 190 kağıt. isin komiği evdekiler düşüp bahçe kapısına çarptım diye biliyorlar işin dahada komiği 0rtada çalınan ve yerine 2 gün içinde gelmesi gerekn bi siemens m 55 var he birde dünyadan bi haber telefon sahibi... sanki hersey 0 kadar tıkırındaki.. bi bunnar eksikti neyse alkıslarınızı bekliyorum sunlarda bi kac sakatlık resmim bu dünkü maceradan bu 4-5 hafta önceki Amerikan futbolundan buda cok alakasız bi sekilde yırtılan göz kapagım, 8-9 ay olmustur su normal halim, ah özledim simdiden.. tabi bu isin yarınıda var, her görene açıkla anlatcaz bide yada bu threadin linkini versem güzel olur ehah simdiden bi kac tepki düsünebiliyorum -aman tanrım fırat!! -yine naptın olm ya gel sana kur$un dökelim -aha bak bu seferki kaş uhah -nasıl becerdinn!!!? -baya eğlenmişsin yine -bende diyodum bu cocuga niye bisey olmadı hala, meersem ay ortasını bekliomus neyse vukuat tükenmez.. simdi kara.. kara... dünüsüyorum... ve aklıma geliyor su güzel laf, Benden adam olmaz..[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places[Bu mesaj BlueStar tarafından 15 December 2003 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cok degerli, cok maneviyat zenginlestirici bu faaliyetleriniz icin seni ve arkaslarini kutlariz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Geçmiş olsun. Hehehe İlhan Mansıza benzemişin resimlerden birinde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 15 December 2003 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 resımlerı bende goremedım yaa[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Propertiesden copy paste ile baska explorerda açın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sen 'dayı tayfa' muhabbetlerinde olanalrdansın sanırım[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 yok, bant zaten resident evildan fırlamış gibi yaptı beni ya.. heh saol.. unity, genclik naparsın rahatsızız.. dorsia, bunlar suratta gelisenler sadece ya, daha neler var patenden falan.. arkadasınada gecmis olsun valla iyi atlatmıs bnde bikere patenle kamyonun altına girmistim hızımı alamayıp, yer ıslaktı bide.. Deamon, yok abi.. kavgacı bir yanım hiç olmamıstır,arkadasıma zarar gelmesine dayanamam, sıkı bi bag vardır dostluklarımızda o konuda. neyse 3 gün kaldı dikişlere... bir gün de telefona.. napıcaz bakalım p.s. bide allah icin benzetmeyin bn birilerine ya :) hem ilhan mansız sacının arkasını dikmi0 + bjkli nese..[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Vöö... Yazık olmuş. Neyse daha kötüsü olabilirdi yani iyi tarafından bakın. Kafanıza kamyon falan düşebilirdi...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 öyle $ans bizde olsa... pfSs....yakında kur$un dökerlerse $a$ırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Resimleri göremiorum böhü[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Obscura, 15 December 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Resimleri göremiorum böhü[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn C/P yapıyorsun adreslerini. Görüneybıl oluyorlar.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 geçmiş olsun fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bence de yetenek...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Testestoron =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 saol deniz.. [hline] aquila,testesteron?.. ego?.. :bos isler.. [Bu mesaj BlueStar tarafından 15 December 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 derdiniz nedir ki böyle rahatsızsınız? süper ego sorunu var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben şanslıyım ya o zaman. sadece koluma kazık girmişti zamanında 11 dikiş atmışlardı ssk'da o gün ölmediysem bi daha ölmem ben. yani tam böyle damardan girmişti arkadan ucu ittiriodu deriyi kemiği felan sıyırmıştı[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 evet arkadası dayak yerken izliyenleride gördük, bunların eg0 sorunu yok ise ben bu soruna hat saffahada sahibim. uzatmanın anlamı yok her konuyu esir eden birileri olur ztn. nese gerginim bakmayın kusuruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar