Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 volficim, şansın açık olsun, umarım beklediğin gibi olur :) bol bol bol bol şanslar :** *!parmaklarını çapraz yapıp beklemeye başlar* yarın şöyle bol kutlamalı ayrı bi thread de açarız sana :) haber vermeyi unutmazsın di mi?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 İşallah kabul edilirde bizim sene sonuna kadar yaşıycağımız stresten büyük ölçüde kurtulmuş olursun :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Volfied, 14 December 2003 14:11 tarihinde demiş ki: cakalci (:P) frmu yarin okulda teslim edicem zaen, o kolay[hline]Lights out, . As you hit the ground... aaaaah genclik aah. biz de bi zamanlar genctik. bize de cakal derlerdi ah ah.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 volf ben gireceğine eminim, en azından türkiyeden early başvurmuş adaylar arasında senden iyisini tanımıyorum. Yalnız şöle bişi var, amerikanın 15 aralık'ı mı yoksa türkiye'nin 15 aralık'ı mı? Çünkü biliyosun aynı senin gibi bekleyen birkaç arkadaşımız salı diyorlardı?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 aslansın kaplansın kabul edilirsin!. bu kadar :)[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 iyi şanslar böle bi fırsatı herkes yakalayamaz[hline]yanlızlıktan korkma ama asla yanlız kalma
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Şimdiden hayırlı olsun...[hline]Rangermania ICQ
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hayatınızı Okumak gibi bir olaya baglamanız ; Afedersiniz ama aptallıktır.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Volfied senin engin bilgine burada ihtiyacım var : Amerikada Eğitim Görmek... Buraya bir cevap yazarsan beni çok mutlu edersin. Bu arada inşallah CMU ya girersin...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 14 December 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Leventler non-ib kasıyolar ÖSS'ye. Turns halen başımızda, allah eksik etmesin :) Bu sene early baya bereketli geçti. Sen nerede okuyosun şu anda? [Bu mesaj Befounder tarafından 14 December 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 aa eski koçlulardan birileri varmış ya turn hala var hatat yüzsüz herif ofisini filan da büyüttü 100b koridornun sol tarafının yarısını ele geçirdi.. hatta füsun da hala başımızada kazmi de gidemediler bi türlü... bu early dnemi hakkaten bereketli geçti, zırt pırt tahataya birileri kabul edildi yazıp duruyorlar... valla 2 yılda bakiim ne değişti, piramit iyice değişti, revirin boyutları değişti, lokal değişti ama ne Revir teyze ne Ayfer teyze değişti. Yaşar amca hakkın rahmetine kavuştu... hala yerli yerinde okul üç aşağı beş yukarı
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 deli333, nasil bi aielden geldin hic bi bilgim yok ama benim babam bana sirketler evler falan birakmiyacak. Benim babamin babasi da oole biri degildi. BIz de her cocuk daima kendi gelecegini kedni kurdu. Ben amerikada okuduktan sonra tukiyeye donmicem, ve yurt disinda calismadan bi bok olamazsin bunu da unutma. TUrkyie de evet belki insanlari kandirarak dolandiricilik yaparak cok yukselebilirsin, kisme de bisi diyemez. Ama benim yasayacagim hayatta boole seyler olmayacak. Bunu biliyorum ve soyluyorum. Lise hayatim hayatimin en guzel seneleridir, beni ben yapan senelerdir, ilk kez tamamiyla asik oldugum, ilk defa olum gercegini yasadigim, ilk defa gercek arkadasligin, ilk defa tatilin, ilk defa durustlugun onemini anladigim senelr olmustur. Ve daima ozliyecem. Cunku ben senemin degerini bilerek derslerde bana ogretilen seyleri gereksiz bilgi diye degil de, bu insanlar bana bir sey ogretmek istiyorlar diye dusunerek aldigim icin boyle konusuyorum. Basarisiz bir ogrenciymissin, hic bir sey diyemem bu yuzden. AMa ben basarili bir ogrenci olarak hayatimda basarili olucam.[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 VOlf kusura bakma Hayatımın en guzel yıllarını Matematık denklemı denen MANTIKSıZ işle yorucagıma programlama ogrenır bari hiç değilse bir işe yarar 50 kat daha iyi.
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 sen ikisini de yapamyacak kadar kapasitesizdin galiba? ben su anda IB High Level matematik aliyorum, calculus, lise caginda bir cougun alabilecegi en zor matematik. Ayni amanda COmputer Science alip programlama da ogreniyorum, ve 6 tane IB dersinin yani sira tum diger aktivitelerimi, unveirsite olaylarimi ve sosyal hayatimi basariyla goturebiliyorum. BIrazcik da zeka meselesi tabi gercekci olmak gerekirse... Ve universitem de ogrendigim tum o denklemler isime yarayacak, benden onceki insanlarla surekli konusuyorum cunku.[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bu konuda pek birşey denilemez... Her kişinin görüşü kendinedir. Volfied'ın dediğide doğru. Aile altyapısı,Ailenin durumu bu durumda önemli etkenler. O açıdan birşey diyemiyorum. Benim için ÖSS önemli mi? Çok değil.Ama önemli.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Baya bişi yazıcaktım ama matematiğe mantıksız diyen birine cevap vermeyi gereksiz buldum. Sen 2-3 denklem, bi kaç fizik dersi kaldıramıyosun boşver genç açık lise de seni bozar.
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Kaderini Okula baglıyan Bir kişinin forumuna cevap yazmam bile mantıksız aslında.
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 zaten basarisiz insanlarin mottosudur, ise yaramayan seyler ogretiyorlar, ogreniyoruz. Universitede `mantiksiz` denklem olmadan ne kadar ilerleyebilecegini dusunuyorsun ki? Ayrica denklem olmadan nasil bir programci olmayi planliyorsun? Yani cidden merak ediyorum, hayatinizi sikayet ederek mi gecireceksiniz? yani surekli haksizliga ugrayan zavalli insan modunda? Disarda binlercesi var bunun gibi dusunen. Sikayet etmeyi birakip biseylerin ucundan tuttugunuz gun basarili olunacaginin farkinda degilmisiniz? Bi sikayet edenler bide cozum uretenler klisesi vardir ya. Ben objektif bakinca hangisinden olmak istedigimi cok net goruyorum. Biktim bunlar ne isime yarayacak lafindan ben.. Umarim cok basarili ve mutlu olursun volfied.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yazma o zaman sana aciklasam da anlamicaksin benim gelecegimi neyin ustune kurdugumu. beni taniyanlar yeterince biliyolar[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yuh be bukadar mı cahil olabilir bir insan[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kaderini açık lise ve yüksek ihtimalle açık üniversitemsi bişeye ve dahası babasına bağlamış biri nasıl olurda kendi kaderinden bahseder? Böyle tipler açık forumlarda çıkıp konuşcak kadar mı yüzsüzleştiler?
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 beyler ben biraz daa kimya calisip yaticam. yarin sabah ogrenirsem buraya postlarim, ogrenemezsem aksama artik. hepiniz esen kalin, dojorel in dedigi gibi ikiye ayrilan insan kitlesi icinde daima bir seye tuitunan ve o tuttugunu koparanlar icinde olun. Iyi geceler.[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Herkesın yaşam mantıgı ve cızdıgı yol baskadır. Benım ıcın Selamet burdaydı. Mutluluk da burdaydı. Ben burayı sectım. Ama Okul ıcın Hayatını karartan RESMEN kaderım budur dıyen ınsanlar gordukce sizin icin üzülüyorum. Sımdı sen o ekran arkasında dıyorsunki ZUHAHUAhu Deli333 ye yazık. Okumuyan Insanın Kaderi belırlenmıstır. ZHUAUHahu iptal olur. HEHEHEHE HIC De oyle degıl . Emın ol su an yaptıgım her şey Allah'a Şükür cok iyi gidiyor onumde acık . Liseyi bitirdikten sonra 2 sene de. Gİdicem unıversiteyede coKKK daha ıyı olucak .
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 insallah girersinde niye oss ye basvuruyosun? okuldaki herkezle kil kuyruk olcan simdi[hline]
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Deli yazmıyacağım dedim dedim ama yazmadan duramayacağım. Bende orta 1 deyken 2 deyken derdim senin giib bunlar mantıksız gereksiz vs vs. Ama zaman geçtikçe sistemdeki çapıklıkları görmekle beraber bunu düzeltmenin tek yolunun da önce o sistemde güçlü konumda olmak gerektiğini gördüm. Bütün bu idealist oalyları siktiret dersen:: Aynen volfi gibi bende çok özleyceğim lise yıllarımı, hatat alt dönemlere sürekli keyfimni sürün diyorum.. AŞık oluyorsun insanlara bağlanıyorsun, kkazık yiyorsun kısacası "YAŞIYORSUN" öyle okul sadece derslere gir-çık değil.. Ben de isterdim gezgin olmayı hatta tabnıyanlar bilirler en büyük iki hayalimden biridir çantamı alıp gezmek, dünyayı dolaşmak ama bana da ailemden hanlar hamamlar kalmıyor ama ben şunu biliyorum bu dönemlerde - özellikle şu öss - döneminde bazı şeylerden fedakarlık etmem gerekecek belki bunalıcam belki sevdiklerimi kırıcam istemeden ama üniversite eğitimi ilerde bana bir şans sağlıyacak, bu yolla oğluma/kızıma kendi önümdeki seçeneklerden çok dha fazlasını koyabileceğim ve koymalıyım...
Öne çıkan mesajlar