Levent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Her zamanki gibi bir gün doguyor Theed in o guzel yesilliklerinde sokaklar bos onceleri , sehrin bu saatlerde tek yasiyan yeri olan cantinadan bile alisildik eglence sesleri gelmiyor , banka etrafinda bir kac tuccar, hastene icine girmeye calisan ise bir kac yarali sadece sokaklari dolduran... Starporta bu saatlerde inis yapan bir kac gemiden inenler ise, uzak gezengenlere ava gidipte dönen yorgun savascilardan baskasi degil , hic bir sey normal seyrinden aksamadan devam ediyor dakkalarca .. Sabah seferini yapan son gemi starportun kapisindan iceri dogru girerken , geminin icinde kalbi küt küt atan tekrar bu topraklara ayak bastiginda neler yasiycagini bilmeyen , ama eski dostlarini biraktigi gibi bulup onlara sarilmayi umut eden bir yolcu tasiyordu icinde. Gemi Starporta girdigi anda disari dogru bakti yolcu sonra gözunun onune gecmisi geldi , aylar once bu topraklara ilk ayak bastigi o an .. hic bir sey bilmedigi bir meslegi olmadigi ama genc ve guclu sabirli ve kararlı oldugu gunler , suratinda ufak bir tebessum belirdi en son edindigi dostlari hatirlayinca , öyleya sirt sirta carpıstıgı beraber ilklere imza attigi can dostları Eaglefi Madturku gorucekti .. sonrasinda en az bi onlar kadar eski olan dostlari Devvo , Muhendis , Sufi .. ve niceleri bunları dusundukce iyice duygulandi ve geminin hangarda durmasiyla sarsilan koltugunda kendine geldi bi anda , yere egildi koltugunun yaninda duran cantasini aldi pardesusunu giydi ayaga kalkti , kapıya dogru yaklastı , bir kac adim atip durdu, durdugu yerde basini saga cevirdi ve Theedin benzersiz sabah manzarasini izledi sonra derin bir nefes cekti icine Enaxa Wise ve dediki sırıtarak "işte yine burdayim Theed ayni seni terkettigim zaman sana söz verdigim gibi".[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yani ya ben aptalım yada hede hödö.. geri mi döndün?[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Evet slog , yaklasik 2 ay once bırakmıstım SWG yi , simdi eger maddi konuda bir puruz cıkmassa %90 oyuna geri donuyorum biraktigim yerden.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 umarim cikmaz, simdiden hos geldin. :)[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 neden biraktin ki ? neden basliyosun ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Unity , kisaca soyliyim , bi haftasonu 3 gunlugune bir arakdasima gitmistim kucuk bir tatil olsun diye , giderken bilgisayarimi acik birakmistim ve evdede elektrikle sorunlar cikmis ben yokken yani dondugumde Cpu ve Anakartimi yanmıs buldum , bundan dolayi yeni paracalar almak icin para gerekiyordu ustelik bunlarida hemen alamadigimdan ve makinemde olmadigindan oyunda sahip oldugum ne kadar harvester varsa yanip gitti maintenceleri bittiginden , zaten Master Architect olarak bayagi basim agrirken bunlari sinir olarak kaldiramadim , ve para kaynagida olabiliceginden accountumu bir arakdasa belli bir ucrete satmistim. Simdi aradan 2 ay lık bir surec gecti gayet iyi bir makine sahibiyim ve ogrendimki benim accountumu alan kisinin bi nedenden dolayi swg ile iliskisi pek kalmamis , ona accountumu geri satin alabilicegimi soyledim oda tabi dedi, simdi ne kadar ucret istiycegini bekliyorum eger verebilicegim bir rakam teklif ederse , tekrar ozledigim oyuna geri dönebilicem.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hadi hayırlısı olsun :) seni tekrar görmek güzel.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ana ana ana...hoşgeldin tekrardan.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Umarim gorusucez cok yakin zamanda butun eski dostlarla, hele bi accountum konusunda arkadasla mutabakata varalımda. Pa nin son durumu ve son ismi nedir (duyduguma gore benden sonra bayagi isim degismis) sehir kurulmus galiba theeden tasınılmıs .. biraz bilgi alabilirsem sevinirim.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Enaxa Wise!!!!! Önünde eğiliyorum ve sabırsızlıkla oyundayken senin online olmanı bekliyorum. Olduğun anda neye ihtiyacın varsa ben orada olacağım aynen senin bizim için olduğun gibi. Sadece geldim de yeter!!! :) HOLA Wiseman is returning :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 pa nin yeni ismi rip royal imperial paladins, sehir dantooine de agro outposta yakin sayilir ama bunun onemi yok cunku kendi shuttle miz hastahanemiz clone centerimiz bankamiz hanlar ve hamamlarimizla birlikte birde imperial hq muz var sehir nufusu 60 civari olmasi lazim su an. uye sayısını net olarak haturlamıyorum ama ben 50 cıvarı dıyorum detayı gelınce ogrenırsın. evet malesef theed den tasınıldı sehır kurmak ıcın mecburduk. cunku nabooda yerımız de olmasına ragmen, sehır kapasıtesı dolmustu o yuzden dantooine de gusel bır alanda kurduk sehrımızı. ehehe tabı en onemlı degısıklık de arna ıle benım ımperıal olup rıpb e katılmamız ahah saka saka kızmayın hemen.sehır bayaa ıyı su durumda gerıye suslemelerı kaldı ıste.merak ettıgın baska seyler varsa, onlarıda bıraz daha merak et derım geldıgınde keyıfle seyredersın.:) :) :)[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Meraktan cok saskinlik kapladi icimi simdi , sen ve Arna koyu Rebellerdiniz , bayagi sasirdim sizin Imperial olmaniza. Neyse su anda accountum konusunda bir sorun yasiyorum zaten arkadasla fiyatta anlasamadik :( , belki 0 dan yeni bir account alipta baslayabilirim anlaşmazlık devam ederse.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 problem degil artik eskısı gıbı prof masterlamakta zorlanmıyoruz hem bırlıkteyız gucluyuz hemde oyun hakkında hemen hemen herseyı bılıyoruz tabı kolay yollar da dahıl. hıdayete erdık. darksıde bızı cagırdı, darth amcanın elını opmeye ve papatıne padısahımızın huzuruna cıkmaya karar verdık. eheh serverda o kadar cok rebel vardıkı cok sıkıcı olmaya basladı en son arnayla ıkımız bestıne starporttan cıkıp bestıne yı bastık ve o an rebel lık hakkındakı tum tadım kactı ımperıal olan yok tu doru durust ve ımperıal olmak cok daha keyıflı gıbı gozukuyodu hakkaten ole imis. simdi daha cok keyıf alıyom. hem hep beraber rahat rahat takılıyoz ıste :)[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Numara yapıyo adam inanmayın. Yok " PAnın ismi değişmiş şu an nerdeymişiz" falan... Hep görüyorum ben Enaxa'yı nette, her ne kadar forumu takip etmiorum dese de bal gibi edio... :-P Enaxa dostum, şu account işini hallet de bir an önce aramıza dön. Senin desteğine ihtiyacı olan bi sürü newbie var... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Vay vay vay :),çoktan emekliliğe ayrılmış olsam da , hoşgeldin diyorum ben de :D[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mr. Wise, Welcome back. We missed you.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar