EarS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 tek cd. Battlefielde baya bir benziyor.single player adı altında botlarla multi player var.insanlar ve robotlar olabiliyorsunuz.silahlar fazla sayılır.insanlarda da robotlarda da minigun var.robotlar kırmızı görüyor herşeyi(filmdeki gibi).araçlar var.ama sanırım sadece insanlar kullanabiliyor.botlar çok salak.haritalar çok büyük.bazı haritalarda bina içi bölgeler baya fazla.düşmanınızı bulmak uzun sürüyor can sıkıyor.yarım saat fln oynadım sıkıldım kapattım. pek güzel değil.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 06 December 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yazık,güzele benziodu[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Gsl'e benziyordu, botlara bakmamak lzm bir gün 20 kişi gidip tadını cıkarmak lzm[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Salo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyunlardan film olurda filimlerden oyun olmaz diyorum.
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 abi t3 film atmosferini versin yeterli ya i am a mashinee fln yanlış anlamadıysam shot em up deil doru mu? sadece botlara karşı multi olarak mı oynanıyo yani?[hline]a.k.a "bay bomba"
EarS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 terminator atmosferi filan verdiği yok.single playerı botlarla multiplayer.multi playerı hem botlarla hem normal oyuncularla oynayabiliyorsun[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Öne çıkan mesajlar