Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hippopotomonstrosesquippedaliophobia- Fear of long words. Yorumsuz bırakıyorum. Zavallı insanların kendi fobilerine fobileri var.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 iyide kısır döngü oluşturur bu insan ölür[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yazik demek yeterli olacaktir. belki bir de vah vah.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 böyle olan insanlar var mı bari[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nanne nanneee diyorum yani heh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bu yazıya bakmaktan fobi geliştirecem ha...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ehu Head'e katılıyorum. Nane nane Naane Nannananeee[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Türkçe Meali: Hippopoto monustoseskuipe daliyo fobya[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Değişik bişey olmalı yani. Düşünsenize bir. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 15 December 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Okul hayatını düşünemiyorum. Hoca tahtaya birşey yazıyor... - *düşünme olayı* 1 harf daha kolaysa bayılcam.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Muahuahu Düşünsene adam psikoloğa gidiyo.. Sonra Psikolog teşhis koyuyo: -Sizde uzun sözcük korkusu yani hipopophedehhödö var Hasta çat diye kalpten gidiyo mauhau[hline]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 -Lan memet -Ne var? -sende hipoppophedehülüpipopprprapop fobisi mi vardı? -... -bayılmış lan[hline]Every man dies, not every man really lives.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 - Merhaba iş başvurusuna gelmiştim - Buyrun. - *CV uzatır* - Hmm ilginç, çay kahve arzu edermiydiniz? - Su lütfen. - Abdurrahman!Ordan bir su kap bakiim. - * ter dök * Ismiyle şeyetmeseniz... - Hehehe tamam olur. - Adınız neydi. - Ali. - Severim kısa isimleri. - Ne güzel. - Herneyse beni hangi bölümde çalıştıracaksınız? - Hvntsg... - Nasıl? - Hava Vakumlama Nakliyatı ve Temizleme Salonu Görevlisi. - *öl* - Buyur abi çayın... - Beyfendi çayınız geldi? - ... - Noldu lan? - Abi öldü galiba? - Bu kaçıncı ya hayret birşey.Götürün şunu...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 http://www.changethatsrightnow.com/problem_detail.asp?PhobiaID=1595&SDID=204 Kendi tedavisini ararkende ölür bunlar...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben anlamadım bişi fobisine fobi nasıl oluyor bir örnek verseniz? :D:D
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bu hastalıkmı ben anlamadım ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Fobi. Ama hastalık gibi. Mesela evden çıkamama fobiside hastalıktır bir tür.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Öne çıkan mesajlar