Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar Pathcing Bi Bakarmısınız..

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar ben simdi Drake_Bear.zip adlı anim indirdim yani
Polar beara faln binme olayı bu dosyayı verdataya nasıl patchlerim avatar patch le yaptım oyunda Bear lar cıkıor biniorum ama Altımda Gozukmuor.
Yardım ederseniiz bu Konu Hakkında cok GUzel olur.
Simdiden Tesekurlerimi Diliorum...
Bu Arada Arkadaslar Baslıkta bi HATA Yapmısım Avatar Patching Olcaktı Ben Pathcing yazmısım Ozur Dilerim..
[hline][b]I've
Become so numb
I can't feel you there
Become so tired
So much more aware
I'm becoming this
All I want to do
Is be more like me
And be less like you
[b]

[Bu mesaj RaVena tarafından 04 December 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evet Arkadaslar Bende Anlamadım bu olayı mesala 3D Unicorn u indirdim ben Www.dbsource.net/dbsource/animations dan bunu verdatama nasıl patchlerim anltırmsnz...
Bende Drake Dragon , Bear a Binme war bi yerden verdatasını buldum ama Serverımda 3D Unicornda istiorum ve verdatama bu Animationsu nasıl patchlerim simdiden tesekurler..[hline]The Elven Master
Choose Your Destiny..
Where Are You Uo Shard?

Sosyal ağlarda paylaş

hmm size bunu anlatayım be yaptım . readme dosyasında oldukça açık aslında . ilk önce dosyaları bir kalsöre extract ediyorsunuz ( kalsör farketmez ) . Daha sonra uo klasöründen verdata.mul adlı dosyayı extract ettiğiniz kalsördeki STEP 1 adlı dosyaya kopyalıyorsunuz . Daha sonra patch adlı programı çalıştırıyorsunuz . Patch lemiş olduğunuz verdatayı . Step 2 adlı kalsöre koyuyorsunuz . daha sonra uo klasöründen hues.mul ve tildata.mul dosyalarınıda koyuyorsunuz . avatar adli programi çalıştırıyorsunuz . Artık kalsörün içindeki hues.mul , verdata.mul , tildata.mul , verdata.srv dosyalarını UO klasörüne koyabilirsiniz . Artık polar bear ve drakeye binebilirsiniz . (NOT:scripts kalsöründeki scriptleride sphere klasörüne koymanız gerekir . ancak scriptlerdeki drake ve polar bearlar ethernaldir . )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 14 December 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
hmm size bunu anlatayım be yaptım . readme dosyasında oldukça açık aslında . ilk önce dosyaları bir kalsöre extract ediyorsunuz ( kalsör farketmez ) . Daha sonra uo klasöründen verdata.mul adlı dosyayı extract ettiğiniz kalsördeki STEP 1 adlı dosyaya kopyalıyorsunuz . Daha sonra patch adlı programı çalıştırıyorsunuz . Patch lemiş olduğunuz verdatayı . Step 2 adlı kalsöre koyuyorsunuz . daha sonra uo klasöründen hues.mul ve tildata.mul dosyalarınıda koyuyorsunuz . avatar adli programi çalıştırıyorsunuz . Artık kalsörün içindeki hues.mul , verdata.mul , tildata.mul , verdata.srv dosyalarını UO klasörüne koyabilirsiniz . Artık polar bear ve drakeye binebilirsiniz . (NOT:scripts kalsöründeki scriptleride sphere klasörüne koymanız gerekir . ancak scriptlerdeki drake ve polar bearlar ethernaldir . )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

zgrw;
Sana COk Tesekur Ederim Bi Adam gibi herseyi anlatan Bana Her Sorumda Yardım Eden Herseyimde Desteklidigin Sana Cok Tesekur Ediyorum (RaVena)...
Avatar Patchi basardım Senin sayende cok tesekur ederim..[hline](Kanal D Rebortaj) Alırım Senden Sonraaaa TUm Yetkimi...(Ajdar Popstar)
Ben Aptal Degilim Makine Muhendisiyim
Zaten Dogusdan PopStarım
*Yarılır* :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...