Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Muhahah koptum Ben Trabzonlu olarak GEnçlerden sonra BJK ye rahat bi 3 gol atarız çünkü en iyi adamları Kırmızı kart gördü BJK nin Eh bizim kalecide Yerli Yerinde PETKOVİÇ TRABZON şak şak şak TRABZON şak şak şak TRABZON şak şak şak TRABZON şak şak şak LA lara la la la la la la la AHHH TRABZONNNNNNNNN TRABZON AŞKINA HERKEZ AYAĞA DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAN TRABZON UM BENIM MİNİCİK SEVGİLİM SÖLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM KARADENİZ KAPLANLARIIIIIIIII WARRTTTTTTTTT YIRTARIMMMM :) çok çoştum herhalde
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bencede cok costun,besiktas beslik yapmasin sizide tekrar :) demek trabzonlu taraftarimizda oldu artik .
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ZUAHHAAHA SOnsuza DEK TRABZONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN PETKOVİÇ SAK SAK SAK
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bana ligdeki ilk yengilgimizi alacagız gibi geliyor ama belli olmaz tabi genclerle trabzon arasında cok fark var. bi de ankarada gencler-trabzon macında gencler istanbuldaki macın 4 de birini oynamadı ama hakeme ragmen yendi trabzonu o acıdan da umutluyum. ama dedigim gibi puan kaybını cok büyük ihtimal olarak görüyorum. zaten su macı atlatırsak ısıga ulascaz ehuae sakatlar iyilescek cezalar geccek eheh. oyun kurucu olmadan bu kadar gol attıgımızı düsünüyorum da eheh tümer biran önce dönse süper olcak :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Olm warya TRABZON YENECEK PETKOVİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hastasıyım bu adamın yaw :tebrikz:
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Beşiktaş helalinden bi 4 tane sallar .bitane kırmayalım yeriz. petkviç midir midyecimidir nedirse
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Siz Kordobanıza bakın Ne bu be arabamı zuhahahah ARtislik yapcam diye uzaktan toplam 3 gol yeedi naberrrrrrrr
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Sum41, 07 Mart 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Siz Kordobanıza bakın Ne bu be arabamı zuhahahah ARtislik yapcam diye uzaktan toplam 3 gol yeedi naberrrrrrrr komik gerçekten hele konuşan trabzon gibi bi takımın taraftarı ya bu çok komik ligin en üstünde kim war bu sana ik cevap olsun ikincisi ligde en az golü kim yedi yawrum bu ikinci cevabım
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 LoL fazla heveslenme iLhan takar 40 metreden petkoviçine ağLarsın sonra.. Bu arada kırmızı kart gören en iyi adamımız kimmi$? Nouma mı? Güldürdün beni baya..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bu maç orta sahada kazanılır. Ayrıca trabzon'un defansıda o kadar iyi değil,erman var :)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Şansınız yok..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehehe gülün glün yiyeceksiniz 3 gol göreceksiniz ben bise demıorum
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 fake herif git defol görecek şakşak şakını maçta[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sumi sen biraz yawaş trabzonlu oldugunu hemen belli edion walla konuşmalarından..
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 petkoviç angel in vampir haline benziyor :) bu arada bir beşiktaşlı olarak topu elinize vericez :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kayanzi size wallak ne diyem :) BJK=2 TS=3 Yenecez PETKO
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 [hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 eh eh :) bizdede LAZKOPATLAR WAR
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 valla korkuyorum ben eksik cok takım yorgun bi de akıllar lazio macında oh. gerci trabzon abartıldıgı kadar iyi takım degil ama iste bizim dezavantajlarımız yüzünden korkuyorum. insallah ilhan gününde olur da tek basına alır macı[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Androner Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tranbzonspor kazansin[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Fake accountlar için birşey yapsanız adam durduk yerde sinirlerimi geriyo j[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Abi Trabzonun Neresi Güçlü deil 6 KERE SAMPIYON ÜST ÜSTE NEDEMEK SAYILMADI BİZİM 4. ŞAMPİYONLUGUMUZ 6 KERE ÜST ÜSTE KİM ŞAMPİYON OLDU HA BU TÜRKİYE LİGİNDE SÖLEYİN BAKEM!?[hline]We Are The Champions
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eheh gecti o günler iyi oyuncularınız istanbul takımları kaptı sonra yaslandılar emekli oldular gecti bitti yani anlican :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 olsun Ya warya Bizde ALi Erdinc Yeni Oyuncular War Sizi zorluoz Ya bide ortega falan olsa bizde onu düşünün bide? Biz Gercek AS larla cıkmıoz yaaa (Gerçi bi gökdeniz war) :) Zuhha ,Yenecez Maç Bu gün bakın bakalım kim kimi ynece TRABZONSPOR eski günlerine geri dönecek merak etmeyin AYrıca Türkiyedeki En iyi Kaleci Bizde Bunu diyem yane[hline]We Are The Champions
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kaleci maleci farketmez, ilhan mansız affetmez :-P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Öne çıkan mesajlar