Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brave Heart 14 Aralık Pazar günü Star'da

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

şu kıç sallama sahnesini kesmesinler bir kere yahu,

neyse mel gibson ın son zamanlarda ki sapkın ideoloji hayranı gibi abuk subuk şeyler yapması her ne kadar beni ondan soğuttuysa da, william wallace için izlerim, ayrıca diğer karakterler deli stephan, ailem çıldıracak
*! a.k.a gene mi bu bitmedi mi hala, kaçıncı kez izliyorsun, ne zevk alıyorsun???*

*! I said Ireland is my island hahahah*

*! G.d know he's not ok, you know (wallace ın avlanırken stephan ın suikastçiyi öldürdüğü sahne)*[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

155bininci defa gosteriliyor heralde, cem uzan mel gibson yerine dijital teknolojinin de yardimiyla kendi kafasini, kralin yerine de malum siyasi rakiplerini koyarsa hic mi hic sasirmicam. .. tamam belki birazcik :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 14 December 2003 12:14 tarihinde demiş ki:
155bininci defa gosteriliyor heralde, cem uzan mel gibson yerine dijital teknolojinin de yardimiyla kendi kafasini, kralin yerine de malum siyasi rakiplerini koyarsa hic mi hic sasirmicam. .. tamam belki birazcik :)

Ehuehehe harbi haa, dublajı da değiştirirsin, al sana mis gibi propaganda malzemesi[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Birde sanırım Stirling savaşındaydı, savaşın sonlarına doğru İskoçlar İngilizleri darmadağın ederlerken, Wallace tam bi tepeye çıkıyordu.İskoçlar kazanmış yani, fakat o sırada arka planda bir İngiliz askeriyle İskoç birbirlerine öyle bir kılıç savuruyorlardı ki, önlerde millet ecel derdindeyken bunar sanki "savaşçılık" oynuyormuş gibi geldi bana. :)

DipNot:Aa 15 saniye.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...