cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Saatini hatırlamıyorum.Ana haber bülteninden sonra-telegolden önce. Bilgisayar başındayken tv'den brave heart'ın müziği geliyodu,gene uzanın reklamı sandım.sabah sabah koymazlar dedim,bi baktım film varmış:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hastasıyım bu filmin 32424 kere izledim gene izlicem[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hastası olan çok olduğu için hatırlatıyım dedim.Yarınki planlarımı filmin saatine göre yaptım:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 şu kıç sallama sahnesini kesmesinler bir kere yahu, neyse mel gibson ın son zamanlarda ki sapkın ideoloji hayranı gibi abuk subuk şeyler yapması her ne kadar beni ondan soğuttuysa da, william wallace için izlerim, ayrıca diğer karakterler deli stephan, ailem çıldıracak *! a.k.a gene mi bu bitmedi mi hala, kaçıncı kez izliyorsun, ne zevk alıyorsun???* *! I said Ireland is my island hahahah* *! G.d know he's not ok, you know (wallace ın avlanırken stephan ın suikastçiyi öldürdüğü sahne)*[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 İzlerim valla.Mızrakları yerden alıp atlara sokma sahnesi geldi şimdi aklıma :)[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Kesin çoğu sahneyi kesip elli tane de reklam koyarlar tadını kaçırırlar açıkçası izleyesim yok.. vcdsini kiralamak daha iyi.. Zaten cem uzan sayesinde müziğinin de tadı kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 her reklam arasında cem uzanın braveheart müzikli dramasını da gösterirler kesin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 155bininci defa gosteriliyor heralde, cem uzan mel gibson yerine dijital teknolojinin de yardimiyla kendi kafasini, kralin yerine de malum siyasi rakiplerini koyarsa hic mi hic sasirmicam. .. tamam belki birazcik :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Dojorel, 14 December 2003 12:14 tarihinde demiş ki: 155bininci defa gosteriliyor heralde, cem uzan mel gibson yerine dijital teknolojinin de yardimiyla kendi kafasini, kralin yerine de malum siyasi rakiplerini koyarsa hic mi hic sasirmicam. .. tamam belki birazcik :) Ehuehehe harbi haa, dublajı da değiştirirsin, al sana mis gibi propaganda malzemesi[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Başladı arkadaşlar...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hastasiyim ya. kacinciya izledigimi bilmiyorum ama hala super geliyo. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 abi bole film olamaz ya[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hold.. Hold.. Hold!..[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 - Ama sir williams.. - Kes ulan zibidi yeneriz..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 uzan ne korkcam lan rtükten yemişim rtükü edasıyla, tvde daha önceden kesilmiş olan sahneleride koymuş kim tutar be kesseler acımaz[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Valla ha, sevindirik oldum. :) Özlemişim İskoç kıçını. (böğ)[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 son koşuş sahnesine dikkatli baktıysanız baltalı elemanın balta jöle kıvamındaydı :) Ps:Ne yapiim yeni fark ettim..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Birde sanırım Stirling savaşındaydı, savaşın sonlarına doğru İskoçlar İngilizleri darmadağın ederlerken, Wallace tam bi tepeye çıkıyordu.İskoçlar kazanmış yani, fakat o sırada arka planda bir İngiliz askeriyle İskoç birbirlerine öyle bir kılıç savuruyorlardı ki, önlerde millet ecel derdindeyken bunar sanki "savaşçılık" oynuyormuş gibi geldi bana. :) DipNot:Aa 15 saniye.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 O olay benimde dikkatimi çekti bayaa gülddüm hatta..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar