Warknight Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkadaşlar... Sitemizi ve database imizi hackledigini düşünen arkadaşı size tanıtıyım isterseniz. Kendisi eski developerımızdır. Ftp şifresi kendisindeydi ve hayret ettim ne kadar uğraşmıştır hacklemek için.. Arkaadaşlar buna hackleme deniyorsa yorumu size bırakıyorum ama buna kalleşlikten başka bişey denmez unutmayın ki buna lamerlik denir... Ve şu anda başka bir arkadaş ile çalışıyoruz ve ne ftp şifresi nede erişim şifresi kimseye verilmeyecektir. Çünkü serverı en güzel ve en iddalı bir şekilde istiyoruz çünkü kalıcı bir serverdır bu arkadaşlar kimse şşüphe etmesin bu konuda bunu bilemnizi isteriz diye açıkladık... Şu an sitemiz ve serverımız güven altındadır. Not: İyi niyeti suistimal eden arkadaşı kınıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Uzuldum Gercektende... Boyle Kisiler Malesef Var ! Bir Ultima Online Oyuncusu Olarak Boyle Kisilerden Utanıyorum... Yeni Serveriniz Hayırlı Ve Ugurlu Olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkdasım db yolu ile db adını deiştir kur tekrar adam bi başka yerden aldıgınız forum tipini görmüş ona göre linki yazarak db yolunu bulmuştur akıllıya dedigimi yap aç bişiy yapmaz artı olarak stan bu yaptıgın hacker lık deil baska asp nuker db dizinini görerek kurnazlık yoluyla db yi makinana çekmişsin :D hahaha bide hacked by falan allah iyiligini versin diyem *KOPAR*[hline] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 December 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Arkadaslar şimdide ben hackledim sitenizi :D hehehe bakın forumları deiştirdim :D yani kurnazlık işi hackerlıkla ilgisi yok db adını deiştir problem kalmas ve adını kimseye söleme ehehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 :) h3kleyen h3kleyene. pazauh. die abijim sen söyle asp-nuke'u hic degistirmeden kullanan, account alimlarini elle serv.account add hede hodo diye acan tayfadan server olur mu olmaz mi? bence olmaz. (beyaz'daki tiplemeye benzedim :p)[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sonunda siteyi sildirler :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harryuo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Stan, 15 December 2003 17:26 tarihinde demiş ki: :) h3kleyen h3kleyene. pazauh. die abijim sen söyle asp-nuke'u hic degistirmeden kullanan, account alimlarini elle serv.account add hede hodo diye acan tayfadan server olur mu olmaz mi? bence olmaz. (beyaz'daki tiplemeye benzedim :p) Bence sen başka birine benziyon ama burası yeri değil bunun için. Asp-Nuke meselene dediğim gibi Web Site yapım aşamasında olduğu için senin gibilerin anlaması için oyle basit bir site yaptık. (Gerçi senin gibiler bunu bile zor anlıyo ama) Account sistemi de .serv.account add .... biçiminde olması da Web Site ile bağlantılıdır. Benim asıl korktuğum yeni web sitemizi ve accounting veya diğer yeniliklerimizi görünce dilini yutmak zorunda kalacağındır. Oyle hackleyen hackleyene olayına gelince de warknight da staff olmasaydım. Ama istersen seninle bir ara buluşup biraz bilgi paylaşması yapabiliriz. Sen bana nasıl hack yapılacğını öğretirsin ben de sana uygulamalı derslerimden birkaçını gösteririm. Sana eski günlerimden biraz bişiler öğretirdim hem de uygulamalı. Ama kusura bakma biraz geç kaldın eğitim almak için. Eğitim ve öğretim işlerine son verdim. Artık imzamız yok hiçbir yerde ya da account larda. Sevgilerimle War Knight Staff Member[hline] [Bu mesaj harryuo tarafından 15 December 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj harryuo tarafından 15 December 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar