revhas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Kısa bir süreliğine dağılan Guild'imiz "Royal Imperial Paladins" adı altında tekrar kuruldu, hayırlı olsun. Katılmak isteyenler /tell revhas, /tell toi, /tell devvo Yer: Naboo Theed (-5515 2539) Üye Listesi: revhas beyaznoc daeween devvo jinnz sman'chi toi madturk khar'al[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Rest In Peace[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 "Rest In Peace" rebeller için geçerli olucak :)[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Exconnosieurs of the Holy Grail yapsaydiniz ya[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hayırlı olsun:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sağol sufi... :) yeni üyeler: lott gulay pearce[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Değiştircek inşallah...umarım[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Hakkaten cok kastik uyusacak bisiy bulucaz diye, ama bence tatlı oldu.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: BonePART, 11 October 2003 14:47 tarihinde demiş ki: isim cok kasıs olmus royal imperial paladins diye[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. evet onun yerine Lé Pétit Beurré ya da Los Commonuncieados las casas de la Palma filan da olabilirdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Royal Imperial Mages daha şekil olurdu.Abisi gözünüzü seviyim şunu değiştirin.Yeniçeriler gibi bişi olcak diye korkuyodum bu yıktı beni.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 madem beğenmediniz size sorduğum zaman cevap verseydiniz![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ben verdim 3 saniye içinde...Dark Order Demiştim.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Açıkçası sondaki Paladin sözcüğü hiç yakışmıyor,bu bir uzayda geçen mmorpg oyunu.Hani WoW,Uo veya Daoc olsaydı belki ama...[hline]Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 o zaman knight kelimeside pek yakışmaz uzayda geçen bu oyuna dimi? paladin ne demek??? sadece "dark order" dedin escobar başka??? bu mu yani yardımcı olmak?[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 2-3 PA disinda hangi PA'nin ismi swg evrenine uyuyorki.Hem isim niye bu kadar önemliki sonucta uye alimlari kendi aramizda sadece, yani playerlarin PA ismini begenmeyip girmeme gibi bi durumlari yok. Bana kalsa "Ankara Koçları","Ya sev ya terket" vs gibi seyler bile koyabilirdim dua edin siz... :-p[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Şuan oynamıyorum ama sizin önerim şu olucak ne yaparsanız yapın guild isminiz zaten duyulmayacak sonucta baştan alınan kararda sadece Türkler olacak diye hatırlıyordum demekki bunun anlamı max 30 -40 kişi olucak buda bukadar gezegenli bukadar playerlı bir server içink omik kaçıyor madem sadece türkler var Türkçe birşeyler koyun ismini millette merak eder bırakın Dark Orderi RIP i bu tarz şeyler artık klasikleşmiş her oyunda gorebileceğiniz şeyler Dark Legion'ken guildin ismi adam bana osi europedanmı geldiniz diye sormuştu.Forza Kebap power[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ozaman Sish Kebap olsun bitsin.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yeni üyeler: qi-gonn alvarez eededo darkblade silmaril muhendis[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer [Bu mesaj revhas tarafından 12 October 2003 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Beyler, Royal Imperial Paladins ismine karşı çıkan arkadaşlara söylüyorum: İsmin döneme uymadığını söylüyorsunuz, sanırım yanlış değilim, Jedilar da "Jedi Şovalyeleri" ya da "Jedi Knights" diye geçiyor. Monarşinin, tek liderliğin hüküm olduğu bir evrende, tek amacı tanrısal güçlere sahip olan liderleri, imparator Palpatine'e hizmet etmek olan "Royal Imperial Paladins" ismi benim kanımca uygun... Sonuçta Paladinler tanrı adına dövüşen savaşçılar... Aslında ismin tam açılımının bir önemi yok, önemli olan initial. İnanın, anchorheadde "Rebel Scum"ları kesip başlarında, /yell RIP! demek çok zevkli... :-D Ben initialın "RIP" kalmasından yanayım. İsim konusunda değişiklik isteyen arkadaşların önerilerini bekliyoruz... Saygılar, Sevgiler,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ehe ben göya 1.5 hafta önce avtive ettim acountu daha 3 saat oynayabildim. (board + cpu yandı) Yeni bilgisayar aldım. Şimdi hergün 10-12 arası oyunda olacağım herhalde. Bir acemiye yeriniz var mı? Varsa size ulaşmam için nerde başlayayım? Artizan olacağım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 tabi yerimiz var... oyun içinde qi-gonn veya muhendis e ulaşmaya çalış olmazsa toi revhas yada devvo yu dene :)[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Kapımız bi artisana her zaman açık!!! :)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yeni üyeler: osci ginelus gorgouh korrak sultan julien[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yeni üyeler: lorran de'ren deniz taylan arnaviscaa sad vanthoi[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hö? arnaviscaa ,sad,vanthoi rebel değiller miydi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar