Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aile albumune ne oldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nolmuş ki? bişey göremedim

hah neyse tam yazarken bi daha baktım resim başta açılmamış farkedemedim o yüzden

sanırım fuck off stop stealing my bandwidth yazan resmi söylüyosun

o userların suçu degil
resimleri upload ettikleri yerle alakalı kıl bi yer bazen böyle yapıyo sanırım artık bunlarda dışarıya resim vermiyo diger siteler gibi[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Mesaj tarihi:
tabi biliyorum, oraya resmi koyan patilerle alakali degil, cogu kisi resimlerini ortak bi yere yuklemisti, birisi yine orayi gidikliyor galiba, bi kere daha olmustu yanlis hatirlamiyosam
Mesaj tarihi:
zhuuahha süper :))[hline][ quote ]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:[ quote ]
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Mesaj tarihi:
lol tam komedi olmuş yaw... bu arada dikkat ettim resimlere millet birbirin ne kadarda benziyomuş :p (yanlış anlamaın bu arada)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 13 December 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
topici görünce direk sıcdı demek istedim:) kendini bişi sanan pimp dışardan bakımı yasakladı şimdi kim kullancak siteyi bilmiyorum:) resimleride siliyormuş bide gıcık oldum zaten ilk fırsatta hacklenmeli orası patlatılmalı sahibi öldürülmeli[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
öldürüdükden sonra evet bide sallandırak:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
puahuah yalnız şuan yeni upload ettiğinz resimler düzgün açılıo hala kullanabilirsiniz sömürmeye devam huraaaa cihaaaaad :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
ya ben resim upload edemiyorum deliricem ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
said:
Bonus, 13 December 2003 17:21 tarihinde demiş ki:
[url=http://www.uploadit.org/]Buradan sömürmeye devam edebiliriz :)
Burasıda güzelmiş.[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki:
vada?
  • Yeni Oluştur...