HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 5.30'da ntv ekranlarinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 3'te değil mi yaw?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 karar verin yaw ona göre izleyelim ya da izlemeyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 gazetede 3 yazıo ama yanlış da olabilir.. :) iyice ikilemde kal euheuh[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ahanda daha yeni fragman girdi 5.30 'muş ... karışmasın..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 asıl nbatvde orlando-nest maçı var..bence daha iyi..çünkü orlanda üst üste 19 maçı kaybettikten sonra gaza geldiş herkesi yenio..karşılarındada jason kid var.bakalım ne olacak[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aslinda 5.30'da olan maclarin yayinlanmasi cok kotu ya :( (eh ameirkada ya$amak varmi$) sabaha kadar beklemek zorunda olma durumu cok sux oluyor. sonra maci izleme vs. fasli girdikten sonra sabah 8'den once yatilmiyor.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 5.30 olayı değil ki.. Versinler Mehmet'in maçını izleyelim yaaa...[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 mac enteresan basladi daha ilk ceyrekte payton oyundan atildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ilk yari: Mavericks: 57 Lakers: 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 OOOOOFFFFFF tam ikinci yarının sonunda uyandım niye atıldı payton[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 once deaven george biraz bos bir technical yedi, payton bunun uzerine hakeme laf atti ilk technical'i yedi, sonra da topu biraz sert bi sekilde yolladi hakeme ikinci technicali yedi ve atildi normal olarak... ilk ceyrek feci gerildi ortam ama ikinci ceyrek duzeldi durum, su ana kadar yedekler sayesinde oyuna asili kalmayi basarabildi Lakers[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 of feci son dakkalar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ben yukardaki mesaji attim Lakers goctu hehe Mac Sonucu: Mavericks: 110 Lakers: 93[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goygoycu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 en büyük fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 oha çabuk uçmuş yörünge dışına hehe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ohh be en sonunda yendiler adamları .. :) Gerçi benim Jordan'dan sonraki ikinci idolüm KArl MAlone'da var ama naapalım. Yenilsinler de biraz zevk gelsin batı ligine :)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TassadarDoran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben koyu bi Lakers taraftarı olarak yenilmesini istedim bu maçta lakers ın:D Neden derseniz.Ligin anlamı kalmıycaktı.Lakersın yenilmesi için ya birinin sakat olması yada oyundan atılması lazım.Yani bi aksilik olması lazım. Vede lakers ı yenebilecek tek takım maverics.Ve olduda.Payton atılmasaydı lakers yine fark atacaktı tabi o da var.Ama tahminimce şimdi takım gaz yapıcak.O rahat tavrından kurtulacak.Lakersın rakibi olmak istemezdim açıkçası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dallas'da Steve Nash ve Walker yine döktürdü takımı sırtladılar. Dirk Nowitzki ise son period'larda kendini gösteremedi mactan sogudu. Dallas'ın yenmesıne bende sevındım acıkcası. Payton atılmasaydı yenecegını sanmıyordum ama.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 iyi oldu da hakemler oyunu centilmence oynansın die duzenlemeye calıstılar ... Ilk Centilmenlik dı$ı faulunden sonra abarttılar bence sacmaladı hakemler ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bu arada Blazers 112 - Lakers 108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yok abi lakers dağıldı. konsantre yok takımda, gaz yok. zaten bryant aptalı maçın bitmesine 5 dk var adamlar 15 sayı önde, sayı yediler, başlatı bryant shaq pota altında bomboş bekliyo rahat pozisyonu var, şahsi pich geldi tek başına yüklendi sonrada atamadı aptal faul yaptirim dedi hucüm faul yapıyoduda top dışarı çıktı. zamsalak. ordan sora kapadım tv yi ben zaten lakers fan iydik sözde halimize bak. maçta jack nicholson feci gaz oldu zaten heha öldürcekti yanındakileri[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bırakın lakersı lakersdan adam olmaz. kişi oyunu deil bu takım oyunu basketbol. bu nedenle de çok fazla yıldız herzmaan dezavantajdır(zannımca)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 televizyon ba$inda uykuya dalmi$im o gece. kalktigimda mac 10 dakika once bitmi$. kafayi yedim.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar