Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Kendımı ıdare etmeye calısıyorum beden terbıyesı gıbı acayıp suan dısarı cıkmak ıstıyorum 4 den berı evdeyım ama bugun hıc cıkmıcam ama az kaldı delırcem sımdı acayıp gozum dısarda bakalım nasıl gecıcek vakıt[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 öff,aynen,bende senin gibiyim llama,upgrade etcem pc'yi,para harcamamam lazım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 e zorun ne ki cikmiyon Llama? :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Evdemi büyüceksiniz kardeşim, gelin gaza çıkın dışarı; Boşver bilgisayarı..O upgrade parasının hepsini ye.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 mezara bilgisayarla gidecekler sanki dimi? :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sorun para harcamak degıl abı gunde 10 saaten fazla dısardayım bırazda evde oturmaya alısmam lazım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Llama nın derdini anlıyorum bende öle oldum, artık o kadar çok dışarda duruomki resmen içim rahat etmio ble eve gidesim gelio, sıkılacağımı bile bile.... Ama dogmeat sen sakın para kasma bilgisayara çık çık[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya evı otel gıbı kullanıyorum sabah kalkıyorum kendımı dısarı atıyorum uykum gelıyor evdeyım ondan bıraz dusen gerekıyor yada yaslanıyormusyuz nedır[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 p3 550 mhz,oyun moyun oynayamıom,tabikide kasacam,naapalım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 12 December 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 750 $ a çok tatlı sistem buldum babam kredi kartını versin uçup alcam şu an iğrenç bi sistem olduğu için evde durmam için bir neden yok...[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 popstarda gırdıler bırbırıne juruler heheh ne yapalım vakıt gecırıyoz[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Evde durmayın ya. BEn butun gun evdeyim patlıorm bıktım bilgisayrda oylanmaktan.AMa başka yapcak şey yok . okul bilgisayar, ders çalışma. TUm gunum bu arkadaşlar.Kendimde ve bu monotonluktan nefret ediorm....[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 o kadarda evde kalinmiycak bodrumlu arada disari cikican arada evde kalican ben sadece dengelemeye calisiyorum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 dengele dengele iyidir[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Llama, 12 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: o kadarda evde kalinmiycak bodrumlu arada disari cikican arada evde kalican ben sadece dengelemeye calisiyorum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Hocam bence dışarda olmak iyidir. Bakın bana benim gibi asosyal olursunuz sora :D. Gerçi o kadar ileri boyutta deil ama olsun. Lama hocam sen izmirden misin ?[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 pc neymiş oyun neymiş ev neymiş vurun kendinizi sokaklara meyhaneleri devirin kadehleri bre heyt :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ızmırdenım bodrumlu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 çok güsel bi topic aynı prob bende de var akşam eve geliyorum bu akşam çıkmıyım da şunu seyredeyim birazcık kod yazıyım falan ama banamısın demiyo 7.30 olunca bi anda kendimi dışarda buluyorum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya delirdim şuan sen git haftanın 6 günü eve gidip rahat rahat oturmalıyım yayılmalıyım artık die kas, bugün rahatça evde oturacak imaknım varkende canım deli gibi dışarı çıkmak istesin! Tam böle çıkacam dışarı, bi bkıom hava yağmurlu, soğuk, deli gibi trafik var vazgeçiom ama nasıl diyim iki arada bi derede kaldım tam...[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Llama, 13 December 2003 13:07 tarihinde demiş ki: ızmırdenım bodrumlu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault hocam neresi izmirin hatay tarafı mı ?[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 (bodrumlu bornovadayım) kendımı eve alıstırıyım bır hafat dısarı cıkmama kararı aldım bakayım yapa bılecekmıyım ve bu arada bugun kalktıgımda bır cıktım dısarı sımdı geldım acayıp yorgunum dunun hıncınımı cıkardım acaba ne[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bornowa rule :P Ya oturun evinizde dersinizi çalışın!. Ne işiniz war dışarda.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 dersmı? onu bırakalı 3 4 sene oluyor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bazen evde irenç oluyo ama ya öle evde oturmayada alıştırma kendını bazen dakika bile zor geçio evde[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 fakıt gecmedıgı zaman cıkıcaksın bı tur atıp yıne gelıceksın oyle asosyel olupta butungun tv basında oldurmıyecegım gunumu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar