AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 çok iyi oynamıyorum ama bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi tabi anlıyana....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet. iyidir hatta sende iyiysen multiplayerını yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kendilerini çok oynanabilen, çok hoş ve de entel bulmaktayım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 3sü süperdir.[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ahh ahhh hereos kaç gece geçirmişizdir başında[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 4 tam fiyaskoydu gerci..duydugum kadariyla 3DO 4'u yapan tum elemanlari kovmus..heroes'un 5.'si icin heroes 3'u yapan elemanlari toplamislar falan filan ne kadar dogru bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 3do mu kaldı piyasada[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Heroes 1'i bitirmişliğim var. 3'te tamamen sapıtılmış türler iyice saçmalanmıştır. Fantastik kurgu bu kadar dengesizleştirilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 heroes 3 efsaneler arasına girmesi gereken bi oyundur heroes 4te mahvettiler oyunu heroes 5 çıkcakken 3do firması iflas etti ve kapandı sanırım heroes 5 yapılmicak :([hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yapılmasın ztn saçmalıcaklardı Might&Magic serisi2ne döncekti çocuklarımız Hereos 543782'i fln oynuyor olcaktı böyle kalsın daha iyi[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 4 ü görmüştüm ve nefret etmiştim seriye heroes2 ile başladım manyağı oldum 3 te fena değildi ama ben en çok 2 yi severim genede...[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 4 yazıftı bence ama 3 mutesemdır . Bıde baslıgı gorunce "ulan bunundamı onlineını yaptılar" dedım kendı kendıme[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 heroes 1 deki mor dragonların hastasıydım ben:P cok sevimlilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Heroes ilk oynadığım ( Cd olarak yani, hatta bu oyunu evde oynamak için CD-Rom almıştım ) ve en çok oynadığım oyunlardan, dediğiniz gibi en 4. sü berbat, süs olarak duruyor ( golem dragon nedir yaw ). 3. seri, özellikle expansionlarla şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan olup hala bilgisayarıma yüklüdür. Blue Dragon hastasıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 serinin en iyisi tartışmasız heroes 2 idi[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Ozan, 13 December 2003 23:41 tarihinde demiş ki: 3. seri, özellikle expansionlarla şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan olup hala bilgisayarıma yüklüdür. +1 heroes III heroes III shadow of death heroes III armageddon's blade her zaman bulmalılar bilgisayarda[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 heros 1i bilmiyorum 2 ilk oyunlarımdan biriydi adete aşık olmuştum 3 çıktığında ise orjinalini almaya kadar götürdü beni. heroz 4te güzeldi ama çok bug çok hata vs vs... Mulyi desteği 0 olunca bu kadar oldu gelen explerle konan multide dahi sorun wardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Şu kadarını söliiyim heroes 2 Çıktıında sırf bu oyun yüzünden okulun ikinci dönemi bütün cuma günleri okuldan kaçıp heroes partisi verdim evde ( 6 kişi good vs evil haritasını oynardık) paladin classını seçmem sırf bu oyun yüzündendir ( ah bea o 65 hp li paladinler yokmu bi lightningde 3-5i ölürdü ben ağlardım arkalarından) daha sonra h3 çıktı p120 bilgisayarımda yavaş çalışıyordu ama yinede ağzımız açık kalmıştı bunada (gerçi paladinin son adam olmaması kıl etmişti beni ama olsun) ama bu serinin tepe noktası bence shadow of death expansiondır oyunun multi zevkini en çok bu versionda aldım (good vs evil oyunları bu seridede devam etti [castle-rampart vs necropolis-dungeon]) ayrıca bu seriyle beraber might and magic 6-7 ile bağlı bi şekilde götürdükleri için inanılmaz derecede başarılı oldu bence heroes serileri bence taaa kiii.. heroes 4 e kadar. heroes 4 te neler eksikti? hmmm herşey muahaha 1.combat ekranı 2.karakter çizimleri oha yani o dragon ne yaaaaaaa bi heroes2 dragonu var gördümmü korkuyodum (32167 5 black dragon verir bu hileyi bile unutmuyorum 7 yıl önce oynadım oyunu düşünün artık) 3.müzikler catle oynarken müzikleri kapıyodum yaaaaa olmaz böle bişi. isterseniz size 3do nun batış hikayesinide anlatayım ki kimse benim kadar hayal kırıklığına uğramamıştır migiht and magic serisi konusunda john van canaghem denen adama benim kadar kıl olana adam da yoktur ya şöle bi açıklamayı kabul ediyomusunuz siz heroes 4 ü belli bi zamana yetiştirmemiz gerekiyodu oha yani artık heroes gibi bi seriyi kısa zamanda yetiştirecem die oyunu böle yarım yamalak tamamlamadan çıkar (heroes 4 düşünce olarak çok güzel bence yani bu konsept heroes3 haliyle sunulsa muhteşem olcak ama..) amaaaaaan fazla uzadı benimde 3do ya nefretimi kusmama dönüştü ama 3do hakkında anlatacak okadar çok şeyim varki neyseee der bitiririm ben...[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Gerçekten, yeni fikirler, büyü sisteminin değişmesi falan bir yana ( gerçi bunlar da pek iyi değil ) 3 boyut yapıcaz diye ne kadar güzel yaratık varsa gitmiş, kaleler de bişiye benzemiyor, 4 bir yanını gördüm de ne oldu.. Hem ben upgrade seçeneğini istiyorum.. istediğim zama kırmızı dragon, istediğim zaman siyah dragon yapmak istiyorum, ama olmuyor tabiki.. Campaign de pek ilgimi çekmedi oysa Heroes3 ve extraların campaign leri nasıl oynamıştım haftalar boyunce...( yaw o hile 32145 olmasın, ben öyle hatırlıyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar