Ale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arkadaşlar belki ortak bir cevap bulunması zor bir soru olacak ama en iyi video sıkıştırıcısı nedir? Dosyanın görüntü kalitesini bozmadan -veya çok az bozarak- boyutu en çok küçülten program hangisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dr. Divx[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ulead'ın vardı fena değildi bi bak derim.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Virtual Dub kullaniyorum , birden çok codec desteği ile tatmin edici üstelik farkli screen res.'leri vefarkli bitrate e ayaarliabiliosun .. birde 4 farkli stream rate ile farkli farkli compression metodlari var ... başka programa ihtiyacim olmadi şimdie kadar oyuzden dierlerinden ne kadar iyi bilemiyecem ama ben memnunum[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar