Ale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arkadaşlar belki ortak bir cevap bulunması zor bir soru olacak ama en iyi video sıkıştırıcısı nedir? Dosyanın görüntü kalitesini bozmadan -veya çok az bozarak- boyutu en çok küçülten program hangisidir.
sharky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dr. Divx[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ulead'ın vardı fena değildi bi bak derim.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later.
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Virtual Dub kullaniyorum , birden çok codec desteği ile tatmin edici üstelik farkli screen res.'leri vefarkli bitrate e ayaarliabiliosun .. birde 4 farkli stream rate ile farkli farkli compression metodlari var ... başka programa ihtiyacim olmadi şimdie kadar oyuzden dierlerinden ne kadar iyi bilemiyecem ama ben memnunum[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
Öne çıkan mesajlar