BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 gridde gördüm, takip ediyim şunu dedim bakalım kimmiş, hakkaten de stupid miymiş diye... bu adam çıktı malesef =) oops yanlış yerde durmuşum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 bu arkadaşı ben lake austinde oynarkende görürdüm ama o zaman yanında beetle olurdu "Im with stupid purple llama" yazardı[hline]"Time is limited, my limit is my time" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 2sinin de aynı kişi olması cok cok kucuk bir ihtimal. lakin i'm with stupid 'espirisi' gayet yaygındır ingilizcede (tshirtlerde falan ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 yok bu eleman static-x dinlior, bu slayerin adi da sarkinin ismi[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 SSdeki adam engineer engineerların böle robotları olur adları slayer ama değiştirilebiliyor bu amca da Im with stupid vermiş botunun adını ben de ilginç buldum SSledim işim gücüm yok çünkü :) cevap veren arkadaşlar da UOdaki birinin de benzer işlemi yapmasından bunun o şahsiyet olduğunu tartışıyorlar takip eden mesajlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar