MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 şimdi diyelim ki bi tane yazı var elimizde.ama bu yazının etrafına border istoyruz ama çizgisel bişi olmasın.yani resimli border gibi birşey.ne tür bi html kodu gerekiyor???nukem?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 html yi bilmem de , photoshop veya freehand le yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Resimli border olayı yok html'de. Şöyle bir trick kullanabilirsin gerçi. haha bi dosyaya yaz kaydet .html uzantısı ile. river.bmp yerine küçük bir resim dosyası bul at kaydettiğin dosyanın yanına. dene bakalım nasıl olcak :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Şu sitedeki border gibi şeylerden bahsediyoırum.karelerin yanında hani... gerçi asp ama...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 13 December 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Resim bunlar. Table ile yapılıo. bbb b width=70>hahahahahhahaahahahaahahahahahahhahahab bbb Bunu kaydedip bir bak sadece. Şablon olarak bu. En üst ve En alt sırada tek hücrede kullanılabilir eğer ortadaki yazı olan hücrede çok uzun bir kelime kullanmazsan :D. O da şöyle bişi. b bhahahahahhahaahb b Sonra bütün yapacağın şey border olarak kullanacağın resimleri bulmak yada kendin yapmak :D [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 December 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tmm anladım saol[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar