Taina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Arkadaşlar playerların zırhla büyü atamaması için bi script varmı bildiğiniz. Varsa bana da soylermisiniz lütfen. Bir de bandaj scriptlerini deniyorum ama şu clean/bloody bandaj lardan bir türlü kurtulamıyorum bana yardım edebilecek varmı acaba aranızda? [hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ [Bu mesaj Taina tarafından 11 December 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bronxun script arşivini incele senin işine yarayacak birsürü şey bulacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya aradm ama bulamdm yardımcı olurmusunz.[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 nebula scriptlerinde magery.scp itemshealing.scp aradıgın scriptler bunlar magery sistemi cok kalitelidir her seyi ayarlıyo. o clean bloodyden kurtulcam diosan. sphereitems4.scp (di galiba) (değilse f3 e bas scripts klasorunde i_bandage yaz icerdigi kelimeye arattır) dosyanın icinden orjinal itemı sil calısır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar