knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ilshenaerdeymis onu ogrenebildim ama neresindedir nerden nasıl gidilir bi fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ben uzatmalı olarak gidiyorum ankh zindanına yinede söyliyim.İlk önce gateden justice ı seç sonra karşına bi kaç imp bi tane de water elemental çıkcak bunnarı sallıyabilirsin direk koşarak dağların olduğu tarafa git o dağların arasından geç biraz koşunca bi şehir gözükcek bu şehire girme dümdüz köprüden geç sonra sola dön dümdüz ilerle en sonunda harabe gibi bi yer çıkcak karşına ordan içeri dal ve ankhdasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 cok sagol:) craft olunca bole dungeonların yerini bilemiyor insan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 siz hala Uoautomaplilestirmediklerimizden misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 www.ultimatr.com[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar