Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı olur musunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,bu konu hakkında başka topic yok sanırım.Benzerleri var mesela minoc gz.Ama benim sorunum şu:serveri yeniden kurdum ancak hiçbir yerde Guardzone yok.Sebebini biliyorsanız cevap bekliyorum.Saolun.
Mesaj tarihi:
Benim kullandığım criptler zebulanın scriptleri.Map de onun o zaman neden çalışmıyor olabilirki?Ayrıca flagleri tek tek değiştirme işine girersem Buccs'ı gz,Britani'yayı da anti magic yapar çıkarım işin içindençO beni aşar arkadaş.eheheheh
Mesaj tarihi:
sen nebula scriptlerini kullanıonda ama sphere kendi yaptıgı scriptlerin hiç bir dosyası olmamalı yoksa çakışıyor yani nbl_scriptleri indir sonra sphere için unzip et[hline]Fatal War Ultima Online Shard Yakında Hizmetinizde
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu sorun halen devam ediyor.Console hata vermiyor ancak sorun şu:
Mesela minoc bank vendorlarını koydum,yere anvil,lamba felan koydum.Bir bakıyorum hepsi yok,diğer playerlarda bakıyor aynı şey...Sonra buradan uzaklaşıp tekrar gelince bunlar yine aynı yerde duruyor.Yani benim serveri hayaletler mi bastı?Noluyoz anlamadım.
Mesaj tarihi:
Aynı anda serverda playerlar ve ben varım diyelim.Ben axis ile oraya gidiyorum bir bakıyorum durum öyle.10 sn sonra 1 playerda yanıma gelince o da aynı şeyle karşılaşıyor.Sonra bu alanı boşaltın diyorum(euehuheueh).Tekrar gidiyorum başka şehirlere en sonunda buraya tekrar geliyorum bakıyorum ki herşey yerli yerinde.Serverda 2 tane map de yok.Bilmiyorum neden oluyor.
  • Yeni Oluştur...