Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya beyler bana bu oyunun hileleri lazim yoksa bitmeyecek..oyunun tek zor tarafi hemen kursun bitio oole kaliorum ortada..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya gidip google'a HedeHodo's Cheat falan yazamıyomusunuz bunu anlaymıorum? Yani zaten burda böle şöyler konuşulmuyo.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya oyun zaten adam öldürmek için değil. önemli olan saklanmak. benim kurşun atmadan bitirdiğim bölümler oldu. maksat kurşun kullandırmamak. hileyle kullanırsan nerde kaldı Splinter Cell?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ii tamam haklisiniz..kasayim biraz daha[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bitiyo bitiyo kimseyi öldürmezsen daha kolay oluyo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
water Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 zaten oyunda amacın silahı az kullanmak abi ben oyunu bitirene kadar cok az sillah kullandım sadece kullanılması gereken bölümlerde kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Chinese Embessy bölümüne geldim daa bayıltıcı kurşun göremedim??? öyle bişi olsa süper olur. çünkü bazı bölümlerde adam öldürdünmü mission over oluverio.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 CIA binasından tüfekle beraber bayıltıcılar da alınıyo kurşun demek de zor onlara ya hadi neyse ayrıca şaşırtma yapmak için diversion cam. falan var süper faydalı. attığın yerden geri de alabiliyosun. bi de kurşun kullanmamak değil de kimsenin kafasına falan vurmadan devam edebilirseniz mümkün olduğunca, gereksiz alarm çalmıyo. güzel oluyo gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablass Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Valla ben size butun hileleri soleyebilrim ahahah ben oynamiyorum bu oyunu Kuzenim oynuo hilelide hilesizde bitirmiş dedigine gore ben ondan onun agzindan cheatleri yazayım size =) F2 ye basicaksinzi oyun icindeyken sunlari yazicaksaniz ( buyuk harfle olmasina dikkat edin ) Görünmezlik icin INVISIBLE 1 ( kapamak icin 0 ) Ammo icin AMMO Gucunuzu fullemek icin HEALTH Olumsuz olmak istiyorsaniz INVINCIBLE Duvardan ( her b*kun üstünden geçmek icin ) GHOST yazin kapatmak icinse WALK Bolumu bitirmek istiyorsaniz .. MISSION ACCOMPLISHED Haydin kalin saglicakla Cok kullanmamaya calisin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hileden uzak durun, hele hele Splinter Cell'de hileyi tavsiye etmem. Öle güzel bi oyunu batırmayın bence =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Photos 1 to 87. Take a look!..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar