SbNN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya dün akşam babam zorla popstarı seyrettirdi aslında o diziyi seyretmem gerekirdi biraz seyrettim ama reklam girmişti bi çevirdim bitmiş oyuncuların isimleri geçiyo nasıl btti yaaa dün son bölümüymüş galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 çok gereksiz bir topic olmuş.bu arada yalan söleme seni gibi popstar hastası:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 onu bırajın popstarda kavg< çıkmış birileri birilerine katil demiş,ne iş,bir bana açıklayailirmi?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 işte bu yüzden soru işareti kaldırılsın adımızın altında![hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 o ölümsüz aşk mıdır nedir bi ara gordum sonuydu bi cocuk var ameliyat ediolardı onu :) popstarı izledim ole aşırı olay olmadı.deniz seki bayhana laf soktu katilligiyle ilgili bazıları yuhladı falan o kadar[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bayhan ses olarak ordaki en yetenekli adam.Ama ses yetermi derseniz o sorunun yanıtını ben veremem.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ses i falan gusel degil sadece komik adam yani hareketleri sarkı soyleyişi bakışları[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar