Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 İsimlerin tümü gerçektir ve Telekom Rehberinden alınmıştır... NOT:İnsanların ismiyle dalga geçiyosun fln demeyin lütfen... Hayati Kayık: Bu arkadşın hayatı kaymış Sabiha Şey - Yıldız Şey - Abdurrahman Şey - Elife Şey - Ali Şey - Faruk Şey: Şey ailesi yapılan incelemelere göre Kahramanmaraşlı bi aile ailenin bazı üyeleri sonradan İstanbul'un taşı topraa altın diyip İst. e gelmiş. Bekir Deli: tuzsuz deli bekir Maşallah Deli: deliliğiyle gurur duyuyo Mehmet Zeki Deli: fazla zekilikten delirmiş Lazgın Deli: lazgın ne demek? Veli Manyak: böyle soyad koyan manyaktır valla Abdulkerim Yumuşak: hiç uymamış Ali Salak: Alinin zeki gibisinden bi anlamı var amöa soyadı salak süper yani Sabit Top: kendisi Bornova Anadolu Lisesinde öğretmendir karısının adı da Nezahat ve karısı da BAL da öğretmen Durmuş Top: Üsttekinin aşmışı Duran Top: Bu daha da aşmış gerçi Zeki Kıt: işte süper bir çelişki daha Kazım Star: film yıldızı maşallah Abdulmecit Sülük: A-E harfleri arası 200 tane sülük soyadlı var dikkat edin sülük gibi yapışırlar Mehmet Emin Büzük: kim büzmüş ki bunu? Ahmet Kayış: bu isimde 50 kişi var yuh yani kime kaymışki bunlar? İsmail Haluk Koyar: alooo ne koyiiim Cuma Sokar: yuuuuh! Metin Sokan: sommuş bile... M Şirin Baba: aa şirin baba da varmış türkiyede Şirin Aşçı: aşçı şirin de var Şirin Dede: şirin dede de var Süleyman Fehmi Otuzbir: otuzbir soyadlı 80 kişi var Mehmet Peni: s si eksik kalmış Sevinç Götaçtı: abarmış bunlar! Abdurrahman Beşiktaş: gerçek taraftar isminden billi olur Akasya Sok: !!! Nusrettin Döl: yorumsuz Giyasettin Yalar: yalarmış Turgay Oros: 2 harf eksik Nuri Gay: anlamını bilseymiş bu soyadı koyan... Hülya Bond: dındırıdınındındındındındırıdınındındındın 008 Hülya Bond Okay Pepele: bi "k" eksik kalmış İskender Dönmez: çek bi buçuk yoğurtlu soslu iskender dönmez Fatma Karnıyarık: karnı acıkan var mı? Mehmet Faruk Acıbiber: yerken dikkat edin Celalettin Kuku: ema apla ne dio bunlar? terbiyesizler di mi?[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 "nuri gay" zauahah onu bilmiyorumda gazetede okumuştum.. böle bir isim olabilir mi ? Sadık Öküz Aziz Ayı[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 evet baktım bunlar da var :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sevinç götaçtı yorumsuz uehahaha[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 'NOT:İnsanların ismiyle dalga geçiyosun fln demeyin lütfen...' niye demiyelim ya? yaptığın ne peki yani ya aramızdan birinin soyadı bunlardan birininkiyle aynı olsa?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya soyadlarına bak ya insan değiştirir bu adları soyadlarını yaw yuh diorum utanırım lan ben öle adla soyadıyla dolaşmaya gider değiştiririm yaw[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sonuçta aramızdan birinin soyadı bunlarla aynıysa zaten birileri onlarla dalga geçiyodur. ha bu arada leader yoksa senin syadın da var mı burda?[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Dagger, 09 Şubat 2003 00:25 tarihinde demiş ki: sonuçta aramızdan birinin soyadı bunlarla aynıysa zaten birileri onlarla dalga geçiyodur. ha bu arada leader yoksa senin syadın da var mı burda?[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz yok :) ama ne bileyim ayıp gibi geldi bana.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: LeadeR, 09 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki: 'NOT:İnsanların ismiyle dalga geçiyosun fln demeyin lütfen...' niye demiyelim ya? yaptığın ne peki yani ya aramızdan birinin soyadı bunlardan birininkiyle aynı olsa?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Gereksiz abi niye kızıyorsun ki..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sitki fenerbahce ve atilla otuzbirogullarini unutmussun :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ha evet unutmuşum :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eheh abi yabancılarda da bizimkiler gibi soyadı olan var mıdır acaba Müller Dummkopft,Christian idiot falan eheheh :)[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cock (her ne kadar horoz da demek olsa) dick fln var onlar yeter :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Muhteşem Afacan war bizim burda oturuyo[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 abi sen onları bırak cock dick abi sevinç götaçtı ne demek yaw böle bi soyadı olabilirmi yabancıda ? :) Christa assopen falan salladım ama :)[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 süper hepsi[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bide ali aydın var, TR'nin en çok küfür yiyen adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: LeadeR, 09 Şubat 2003 00:24 tarihinde demiş ki: 'NOT:İnsanların ismiyle dalga geçiyosun fln demeyin lütfen...' niye demiyelim ya? yaptığın ne peki yani ya aramızdan birinin soyadı bunlardan birininkiyle aynı olsa?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Ee? Olsa nolcak Ayıpmı yani? heh Sanki çok normal isimler de adam saptırmış lol[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yabacilardardada var ama turkcesi gibi mumkun degil olamaz birkac ornek jeffrey sukkel jeffrey salak turkcesi maruska koevoets maruska inekayagi ne alaka hic bir bilgim yok frank hazenbroek frank tavsanpantolonu ne alaka bunuda bilemiyecegim bu arada atilla otuzbiroglu olacakti ben uzatmisim adamin ismini :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tamam bana da komik geliyor, ama ben insanların kendi istekleri olmadan seçmedikleri şeyleri ile alay edilmesine karşıyım.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Volfied, 09 Şubat 2003 01:51 tarihinde demiş ki: tamam bana da komik geliyor, ama ben insanların kendi istekleri olmadan seçmedikleri şeyleri ile alay edilmesine karşıyım.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' iyi de değiştirme hakları var ki. Bu da seçme haklarının olduğunu gösterir.. Allah seni adınla beraber yollamıyo buraya.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ne var yani. Benim ilk iki adimda Reha Muhtar Allahima bin sükür soyadim var :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Çocuk Doktoru Abuzer Delibalta Avukat Güven Kurtul[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Roket Atar[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bi yerde Rahime İşer diye biri de varmıs diyolardı doru mu acaba? :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar