Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoS Stat kasma?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir süredir avalon shardında oynuyorum daha çözebilmiş değilim ama en çok merak ettiğim şey statlar neden artmıyor? Çok saçma olaylar geldi başıma str kasmak için 2 3 saat boyunca yaratık keserek geçirdim ama 1 dahi gelmedi sonra can sıkıntısından önümde duran kediyi tame etmeye çalışırken str geldi ayrıca boş boş koşarkende bir kere str geldi şu stat olayını bana doğru düzgün anlatabilecek biri varmı?(kafayı yemek üzereyimde)
Mesaj tarihi:
avalon bir osi clone serverdir
stat arttirmak icin 3 yol vardir
1. oluruna birakirsin 1 yılda tamamlarin statlari
2. skillerini 700 e kadar teachlersin ardindan 10 sprit speak arttirip bi skilldne dusururusun sonra butun skilleri kitleyip ss i dusmeye alirsin, 10 camping arttirirsin, sonra camping 10 olunca onu dususe alip spirit speak yapoarsin bole bole yapa yapa statlarin arada artar, cunlku oside stat skill e oranlar artar nekadar skill artarsa okadar stat artar....
3. ama ama ama ne kadar osi clone olsada burasi osi degil yukardaki zor ve zahmetli aptal stat saw i yapmaktansa, bunun bir runuo oldugun ve buglı olabilecegini dusunceksin,, skill i ornegin campingi 8-10 arasi bi yere kadar arttirip kitliceksin 30 dk camping yapcaksin aa ne olmus 100 str 100 int
hade kolay gelsin[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
  • Yeni Oluştur...