ulfang Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Kotor'u oynadım bitirdim şimdi baştan başladım geyiğine şifrelerle oynayayım diye kotor.ini dosyasında program options bölümünün altına EnableCheats=1 komutunu ekliyorum ama oyun içinde konsol açılmıyor şu hileleri yapabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yahu forumlarda yanıtlanmayan topik bir benimki var yoksa cüceleri sevmezmisiniz?!!? *baltasını eline alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 şu adrese bi bak, işine yararmı bilmeyecem.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ulfang kara derili insanlardan biri değil miydi? Yoksa benim hafızam mı zayıfladı.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar