-xception- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Neden bi reklam bu kadar boş ve kötüdür, neden bir şey bu kadar uzatılır..Niye ? Rahatsız edecek boyutta boku çıktı reklamın , artık o pedleri yediresim gelio görünce o tipleri. :hrr: Ps:Oh be, içimi döktüm rahatladım.[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Büyük rezillik benimkisi orkid değil molped olcak :) :utaniem:[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Orkid reklamları, şarkısı fln hoş bi alıp verediğim yok cidden bu hoş olmadı ya, pardon Yanlış yadım Molped..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ben tekrarlamaktan sıkıldım ama anlaşılan siz anlamıyacaksınız paticik dünya gayler birliğinin kod adı değil[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar