Solonor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Arkadaşlar yarın talan edicem bu çevreyi ve şu grupların mp3 cdlerine ihtiyacım var. Nerde Bulabilirim In Flames iron maiden opeth (çogu var ama tam mp3 cdsi lazım) guns n roses dream theater nirvana iced earth blind guardian moonspell rhapsody hammerfall dark tranquility[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 he bi de my dying bride lazım. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kadıköy akmarın arka cıkışındki iLk sütunda bi eLeman war böLe hafif kıwırcık sacLı..Eger haLa ordaysa onda kesin wardır kesin..Ama taxim i bilmiorm[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kasma koç taksimle. git kadıköy e ama pek umutlanma dt my dying bride bulcaığını sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 gel bizim eve ben sana hepsini çekeyim:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Demise, 11 December 2003 20:53 tarihinde demiş ki: Kadıköy akmarın arka cıkışındki iLk sütunda bi eLeman war böLe hafif kıwırcık sacLı.. a.k.a muhsin abi kıvırcık uzun siyah saçlı üstünde kolsuz yeşil renkli yelek war edit: akmarın postahane tarafındaki kapısında durur [hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 solonor kasma ben sana çekerim:)hem bu arada senden evangelionlarımı alırım:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Solonor aradığın mp3 lerin bende hepsi mevcut ama taxim i talan etsen de hepsini taximde bulamazsın besiktas ve beyazıt eminönü yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aldım abi alıcaklarımı akmardan. :D. Ama bazılarını daha alamadım para bitti. loading konuşuruz abi zaten içime dert oldu evangelion lar. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 solonor bende çekerim sana..çoğu var zatem..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 iyi sağol asbi bi icq yazıver bari. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 137300922 de sen bende varsın sanırım..icq nick neydi senin?[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Solonor istediğin başka versa sana temin edebilirim konser felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar