SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Çok garişp bir şekilde gezerken gördüm bende hastalıktır mp3lerimin içine mutlaka albüm kapağı kopyalamaya çalışırım merak eden veya ihtiyacı olanlar için Ne işi varsa kanal d sitesinde binlerce albüm kapağı var![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 wayy harbiden güzel haa ama kanal d nin sitesinde ne isi war cidden bende anlayamadim[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ehi bunu buldum :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist"Story of SadButcher"There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.[Bu mesaj SadButcher tarafından 11 December 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bende aynı şeyi yapacaktım ama kapakları bulamayınca vazgeçtim gerçi bu sitede baya bi var kesin yoktur dediğim 2-3 şey gözüme çarptı.. hatta bilmediğim birşeyler bile buldum nası olduysa lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 korsan cd lere kap yapmak için iyi bi kaynak.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sendemı korsandan para kazanıyon yoksa :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yok ben korsana karşıyım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Baba saolasın The Doors'un 15 tane falan var.Çok makbule geçtin...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ay valla şahane oldu sad, bende de var aynı takıntı, birinden bişey kopyalasam da kapağı olmayınca içim rahat etmiyo. aslında sanatçı ve plak şirketleri açısından bakınca bizimki tam yüzsüzlük ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yuh bu bilem var:[hline]WtF!?!?!Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...Don't Cause any Trouble.[Bu mesaj Solonor tarafından 11 December 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 nası ya? marillion? camel? queensryche?? nası yani? (iyi bari ark royal hunt filan yok!)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 December 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 vallaç ok yardımcı oldun saol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu bilem var ha..mdb yok ama:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oba çok güzel oldu bu ya saolasın bakanayım bir[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 [hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya yapamadım olmadı nasıl oalcak bu resim koyma işi[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar